Connect with us

Tervis

Ligi pooled koroonaviiruse tõttu surnud Saaremaalt

Möödunud ööpäeva jooksul ei lisandunud koroonaviiruse tõttu ühtki surmajuhtumit, küll lisandus kolm Covid-19 positiivset testi, kaks Harju- ja üks Hiiu maakonnas.
Eestis kokku on koroonaviiruse tõttu surnud 55 inimest, rahvastikuregistri andmetel olid ligi pooled neist Saaremaalt. Terviseameti nakkushaiguste seire ja epideemia­tõrje osakonna juhataja Mari-Anne Härma ütles nelja­päeval ajakirjanikele, et Saare maakonnas on surnud kokku 26 uue koroonaviirusega inimest.
Esmaspäevase seisuga on Ida-Viru maakonnas surnud uue koroonaviirusega 10 inimest, Harjumaal 8 inimest, Pärnumaal 7 inimest, Võru maakonnas 2 inimest, Hiiu maakonnas ja Tartu maakonnas on kummaski surnud 1 inimene.
Uue koroonaviiruse tõttu surnutest kümme olid vanemad kui 90 aastat. 24 olid vanuses 80–89 aastat, 15 vanuses 70–79 aastat, kolm vanuses 60–69 aastat ning kolm vanuses 50–59 aastat.
Uue koroonaviiruse tõttu on surnud 26 meest ja 28 naist.
Härma sõnul on kõigist COVID-19 positiivsetest juhtudest lõppenud surmaga alla 3 protsendi, samas Euroopa keskmine on 10,5 protsenti. COVID-19 positiivsete osakaal kõigist Eesti surmajuhtudest on alla 1 protsendi.

Veel lugemist:

Uudised

Hiiumaa karu on taas liikvel ja jäi eile õhtul Sigala külas Jörgen Novitski kaamera ette. Videot jagas naabrimees Jaanus Marrandi.

Uudised

Kõrgessaares 30. aprillil avatava käsitöökaupluse avanud neli naist tahavad enda sõnul poe avamisega järgi uurida, kas Viskoosa on ikka nii arenev koht nagu väidetakse. ...

Digileht

Hiiu Leht 26. aprillil Neli naist avavad Viskoosas poe Osa Käina ajaloost sai kaante vahele Kevadist ürdikuningat tuleb tikutulega otsida Maarjakask astub kadakale kannule...

Uudised

Kolmapäeval  Kõpu poolsaare põhjaküljes Palli – Mägipe piirkonnas ja lõunaküljel Kaleste kandis tuvastatud rannikureostuse eemaldamiseks korraldab Hiiumaa vald talgud. Vabatahtlikud on oodatud appi reedel,...