Connect with us

Uudised

Kaspar Ainelo edusammud filmimaailmas

Oktoobri algul said režissöör Oskar Lehemaa ja produtsent Kaspar Ainelo oma uue lühifilmiprojektiga “Karv” peavõidu Vilniuses Baltic Pitching Forumil (BPF).
Peavõiduks oli pääs mainekale Clermont-Ferrand rahvusvahelisele lühifilmide festivalile lühifilmi tootmise foorumile Euro Connection.
BPF Eesti-poolne korraldaja Peter Murdmaa ütles, et nende filmiprojekt paistis teiste esitletud tööde hulgast silma kõige selgema visiooni ja keerulisema teostuse poolest.
“Foorumi rahvusvaheline ekspertkomisjon otsustas, et Lehemaa-Ainelo tiimi õudusfilmi keerukasse žanrisse liigituv filmiprojekt väärib enim rahvusvahelist tähelepanu ja võimalust leida rahastajaid piiri tagant,” lisas Murdmaa.
“Karv” räägib kiilanemise tõttu kompleksides vaevlevast noormehest, kes leiab müstilise juuksekasvuseerumi, mis põhjustab tema kehas groteskseid moondumisi. Nüüd peab ta muudatused peatama enne, kui viimastestki juustekarvadest ilma jääb.
Kärdla ühisgümnaasiumi vilistlane Kaspar Ainelo on nelja aastaga olnud osaline kaheksa filmi saamisloos – seitse neist on kirjas Eesti filmi andmebaasis.

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Nööbist kinni

Kes tohib Hiiumaa vallavalitsuses kasutada kütusekaarti? Kas osavallavanematel on kütusekaart? Kas varasemalt (enne Aivar Viidiku juhtumit – R.V) on täheldatud kaartide väärkasutamist? Kuidas on...

Uudised

Neli aastat pole vald ohtlike jäätmete kogumisringi tellinud ja nüüdne osutas, kui suur vajadus tegelikult sellise teenuse järgi on, sest autod said enne täis,...

Digileht

Hiiu Leht 03. aprillil Eiffeli eelkäija sai 150 Ohtlike jäätmete ringil jäi ruumist puudu Kas osavallavanemal peaks olema kütusekaart? Kaks naist loovad Kärdlas ilu...