Connect with us

Uudised

Kaubanduskoda tunnustas Tiit Kõuhknat aumärgiga

Laupäeval andis Eesti Kaubandus-tööstuskoda kevadballil üle kuus aumärki silmapaistvatele Eesti ettevõtjatele nende panuse eest Eesti ettevõtluse arendamisel.
I klassi aumärgid anti üle kolmele ettevõtjale eriliste teenete eest Eesti majanduse ja ettevõtluse pikaaegsel ja aktiivsel edendamisel. Aumärgi pälvis ka ASi Hiiu Kalur nõukogu esimees Tiit Kõuhkna, kes välismaal viibimise tõttu ise sündmusel osaleda ei saanud.
Lisaks Kõuhknale said I klassi aumärgi ASi Wendre nõukogu esimees Peter Hunt ja ASi Kodumaja juhatuse esimees Lembit Lump.
II klassi aumärkidega märgiti ära ASi Viru Keemia Grupp juhatuse esimees Priit Rohumaa ja SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus juhatuse liige Teet Kuusmik.
III klassi aumärgiga tunnustati Kaubanduskoja Tartu esinduse juhti Toomas Hanssonit eriliste ja pikaajaliste teenete eest piirkondliku ettevõtluse edendamisel.
Kaubanduskoja aumärke jagati 16. korda ja aumärgi on saanud enam kui sada inimest.

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Taskuhääling

Köikide Jüttude kümnendas osas käis külas Hiidlaste Koostöökogu juht ja kalur Ilmi Aksli.

Ahto ilmajutud

Selle nädala ilmategijaks on kõrgrõhkkonnad. Ilm on küllaltki soe ja enamasti näeb ka päikest. Mereäärsel rannikul aga on jaheda merevee tõttu veel küllaltki jahe....

Juhtkiri

Teeme Ära talgupäev on juba nii vana asi, et keegi ei mäletagi, kuidas 16 aastat tagasi esimest korda hoogtöö korras üle maa prügi  korjati...