Connect with us

Uudised

HETK tuli koos Kata-Riina Luidega

COOP
Coop Eesti kliendi­ajakirja HETK tänavuse suvenumbri kaane­tüdruk on näitleja Kata-Riina Luide ning palju on seekordses numbris juttu Hiiumaast ja hiidlastest.
Pealkirja all “Julgelt unistav Kata-Riina Luide” räägib
20 aastat Ugala teatriga seotud näitleja oma teekonnast näitlejaks, laval olemisest, emaks saamisest, Hiiumaa igatsusest ja koroonakriisi mõjust, aga jagab ka lapse­põlvest pärit väärt retsepte.
Riina Palmiste kirjutab ajakirjas Hiiumaast ja hiidlastest, jagades külastussoovitusi, lapsepõlvemälestusi ja kohalikke toiduretsepte.
Marian Kivila kirjutab, kuidas aastakümneid pealinna korteris elanud abielupaar otsustas ehitada päris oma maja ning kuidas protsess kulges. Loo juures on fotograaf Kaja Hiis-Rinne suurepärased võtted valminud maja interjöörist.
Veel leiab HETKest loo sellest, kuidas fotograaf Meeli Küttim koeri pildistama hakkas. Samas tutvustatakse kohalike ettevõtjate koostööst sündinud tooteriiulit “Meite oma tehet”, millist võib kohata Coopi Hiiumaa kauplustes.
Uudiste rubriigis on info, et jaanikuul avavad uksed kolm uut Coopi kauplust, neist üks Hiiumaal Käinas. Samuti on ajakirjas elamuskeskuse Tuule­torn suur reklaam.
Suvenumbrit võiks ehk küsida Coopi kauplustest, aga seda saab lugeda ka veebis aadressil coop.ee/hetk

HIIU LEHT

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Nööbist kinni

Kes tohib Hiiumaa vallavalitsuses kasutada kütusekaarti? Kas osavallavanematel on kütusekaart? Kas varasemalt (enne Aivar Viidiku juhtumit – R.V) on täheldatud kaartide väärkasutamist? Kuidas on...

Uudised

Neli aastat pole vald ohtlike jäätmete kogumisringi tellinud ja nüüdne osutas, kui suur vajadus tegelikult sellise teenuse järgi on, sest autod said enne täis,...

Digileht

Hiiu Leht 03. aprillil Eiffeli eelkäija sai 150 Ohtlike jäätmete ringil jäi ruumist puudu Kas osavallavanemal peaks olema kütusekaart? Kaks naist loovad Kärdlas ilu...