Connect with us

Uudised

Friedemann pälvis EPSi Mesilasemärgi

EPS
Eesti perearstide seltsi (EPS) aastakonverentsil jagati tänu­sõnu kriisikevadel perearstidele suurimaks abiks olnud kaasteelistele. Teiste seas pälvis EPSi “ülima tunnustuse, Mesilasemärgi, mida antakse vaid oma inimlikke võimeid ja tavakohustusi märkimisväärselt ületanud koostöö­partneritele” Eesti Haigekassa esmatasandi teenuste osakonna juhataja Külli Friedemann.
Tema teeneks nimetati autasustamisel “Covid-eriolu­korra ajal üles näidatud järjepidevat ja aruselget tegutsemist ja paanikavaba otsustusjulgust”, aga näiteks Rain Laane Eesti Haigekassast sai oma märgi “kaine mõistuse ja inimlikkuse säilitamise eest kriisiolukorras”.
EPSi peol tunnustati parimaid perearstipraksiseid ning tänati eri elualade inimesi, organisatsioone ja ettevõtteid, kes kriisiajal olid perearstide jaoks olemas 24/7.

Veel lugemist:

Uudised

Alates 6. juunist hakkab Hiiu Leht paberil ilmuma kord nädalas 20-leheküljelisena neljapäeviti. Kõik paberlehe tellijad saavad võimaluse kolme kuu jooksul veebiuudiseid tasuta lugeda.  Lugeja...

Uudised

Hiiumaa huvide paremaks kaitsmiseks ja esindamiseks asutas 16 saadikut teisipäeval riigikogu Hiiumaa toetusrühma ja valis selle esimeheks Reili Ranna ning aseesimeheks Enn Eesmaa. Toetusrühma...