Connect with us

Transport

Poebussile minnes tee ostunimekiri enne valmis

Hiiumaa Selver
Hiiumaa Selveri juhataja Krista Metsand teatas, et olukorra võimalikult ohutuna hoidmise nimel võttis vastu otsuse kliente poebussi sisse mitte lubada.
Nii on alates eilsest, 26. märtsist klientidel Selveri Rändpoodi sisenemine keelatud, kuna bussi kitsas ruum ei võimalda tagada inimeste vahel piisavat vahemaad.
“Läbimõeldud ostunimekirja saab ulatada poebussi teenindajatele, kes kauba komplekteerivad ning bussi sisenemine toimub vaid ühekaupa, kauba eest maksmiseks,” selgitas Metsand.
Nimekirja koostamiseks vajalik paber ja pliiats on olemas ka poebussis. “Soovitame siiski nimekiri eelnevalt läbi mõelda ja koostada kodus,” ütles Metsand ja palus ostjatelt mõistmist.
“Püüame bussi ikka veel töös hoida, et inimesed ei peaks tingimata maapaost välja linna tulema ja kes harjunud bussist oste sooritama, saaks seda teha,” lisas ta.
Vabariigi valitsuse tänasest karmistatud eriolukorra meetmete järgi tohivad inimesed koos olla vaid kahekaupa, välja arvatud pered, ning avalikus ruumis tuleb inimeste vahel hoida kahemeetrist vahemaad.

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Taskuhääling

Köikide Jüttude kümnendas osas käis külas Hiidlaste Koostöökogu juht ja kalur Ilmi Aksli.

Ahto ilmajutud

Selle nädala ilmategijaks on kõrgrõhkkonnad. Ilm on küllaltki soe ja enamasti näeb ka päikest. Mereäärsel rannikul aga on jaheda merevee tõttu veel küllaltki jahe....

Digileht

Hiiu Leht 30. aprillil Naaditeater tõi täismaja ja teenis tunnustuse Vald tegi Aivar Viidiku peale kuriteoteate Karu ilmus välja 30 km eemal Kassaris maandusid...