Connect with us

Uudised

Round Tablerid tegid heateo

Möödunud laupäeval paigaldasid neli ettevõtlikku vabatahtlikku mänguväljaku Kalda tänava lasteaia väikelaste õuealale.
Töö tegid tasuta neli liikumise Round Table liiget: Raul Randmaa, kes on RT4 Kärdla klubi president, Old Tabler Martin Kagadze, laekur Raido Randmaa ja klubi liige Rasmus Põial.
Umbes aasta peale Vabriku­väljaku lasteaia sulgemist võtsid nad mänguväljaku ka maha ja nüüd sai see uude paika üles seatud.
Raul Randmaa, kelle laps samuti lasteaias käib, ütles, et pole veel näinud, kuidas lapsed uued atraktsioonid vastu võtsid, aga ta usub, et kindlasti lastele meeldib, kui neil on õues rohkem tegemist. “Enne seal praktiliselt polnudki midagi,” nentis Randmaa. ”Vaid mõned kiiged ja liivakast.”
Läbi aastate on Kärdla RT4 liikmed rajanud Kärdla rula­pargi, arendanud jõusaali, soetanud abivajajatele varustust ja muusikariistu ning olnud abiks Vabaduse tänava puuetega laste lasteaiale.
“Tähelepanuvajadust meil pole, pigem tahame teha kogu­konnale natukene head, aga olla seejuures tagasihoidlikud nendest rääkimisel,” põhjendas Raul Randmaa, miks nende tegemistest avalikkuses vähe kuulda on.
2015. aasta sügis jäi viimaseks, mil Kärdla lasteaia mudilased said veeta päevi Vabriku­väljaku majas, voli­kogu otsustas 2016. aasta augustist rühma sulgeda.
Vahetult enne sulgemist oli Vabrikuväljaku lasteaia hoovi paigaldatud uus mängu­väljak. Mõnda aega seisis mängu­väljak nukralt oma asukohal edasi ja seejärel kadus, tekitades küsimuse, kuhu see kadus.

Veel lugemist:

Fotogalerii

Hiiumaa motoklubi Insula Deserta tegi laupäeval reisi Heltermaale, kus kasiti Ranna-Ellaks kutsutavat kuju. Lisaks külastasid motomehed üheskoos ka Hiiumaa maakauplusi. Fotod Eike Meresmaa

Digileht

Hiiu Leht 7.mail Luige baar tegi taas uksed lahti Ranna-Ella küüriti puhtaks Eakate peol 80 osalist Kergejõustiku ajalugu saab raamatuk Joonas Kiisler asus jahtklubi...

Uudised

“Lõpuks ometi“, “Ma olen seda päeva unes näinud“, “Mu päev oli korda läinud, kui uudist kuulsin“ – just sellised emotsioonid valdasid Luige Baari avamispeole...

Uudised

Esmaspäeval algas õppus Kevadtorm, mis  toimub 17. maini peamiselt Pärnumaal, Läänemaal, Saaremaal, Hiiumaal ning Viljandimaal Mulgi vallas. Samas on vahetult õppuse eel, selle ajal...