Connect with us

Uudised

Paasoja täies hoos

Rumeenia korvpalli kõrgliiga vahegrupiturniiril teenis Craiova kolmanda järjestikuse võidu, kui 95:75 alistati Timisoara Timba. Kõigis kolmes mängus on meeskonna kindel alustala olnud Eesti koondislane Martin Paasoja.
Viimases kohtumises Timisoara vastu viibis Paasoja väljakul 32 minutit ja viskas 21 punkti, sealjuures vaba­visked 2/2, kahesed 2/4, kolmesed 5/10. Lisaks võttis ta neli lauapalli ning andis kuus resultatiivset söötu.
Enne seda alistati Iasi Politehnica koguni 122:59. Paasoja sai mänguaega 29 minutit ning tema arvele jäi üleplatsi­mehena 34 punkti. Visketabavus oli märkimisväärne, kahesed 8/11 ja kolmesed 6/11. Hiidlase arvele jäi ka kolm lauapalli ja neli korvisöötu.
Vahegrupiturniiri alustati 99:70 võiduga Bukaresti Dünamo üle. Paasoja arvele jäi 27 mänguminuti jooksul 18 punkti, taaskord suurepärase visketabavuse juures – vabavisked 3/3, kahesed 3/4, kolmesed 3/5. Kontole jäi ka viis korvisöötu ja kolm vaheltlõiget.
Craiova jätkab kuueliikmelises nõrgemas vahegrupis esikohal, olles koos hooaja põhiturniiri mängudega teeninud 14 võitu ja 11 kaotust. Selles vahegrupis mängitakse välja kohad 7.–12.

Hergo Tasuja

Veel lugemist:

Uudised

Paar kuud kestnud remonditööde järel on Kõpu suvepood avamiseks valmis. Coop Hiiumaa juhataja Kaja Antons ütles, et kauplus plaanitakse avada kolmapäeval, 22. mail. Müüjatena...

Uudised

Kärdlas peetud Lääne-Eesti provintsiteatrite festivalil said üheteist trupi seas laureaadiks ka Salme Vallateater ja Taritu Tubateater. Hiidlaste endi Naaditeater tõi Kärdla kultuurikeskusesse ka täismaja...

Ahto ilmajutud

Selle nädala ilmategijaks on kõrgrõhkkonnad. Ilm on küllaltki soe ja enamasti näeb ka päikest. Mereäärsel rannikul aga on jaheda merevee tõttu veel küllaltki jahe....

Taskuhääling

Köikide Jüttude kümnendas osas käis külas Hiidlaste Koostöökogu juht ja kalur Ilmi Aksli.