Connect with us

Uudised

Praktiline koolitus toiduainetööstusest

Reedel, 16. aprillil kell 9.15 algab Tuuru majas Vabrikuväljak 1 Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise professori Mati Roasto koolitus. Koolitusel jagatakse praktilisi teadmisi ettevõtjale, kuidas arendada toiduainetetööstuse ettevõtet. Samuti tutvustatakse toidu säilimisaja juhendit, toidu säilimisaja määramise etappe, tootmishügieeni seoseid toiduohutuse ja toidu kvaliteediga, tootmishügieeni mõjutavaid faktoreid ja palju muudki. Seda, kas koolitusele veel kohti jagub, saab küsida Katrin Sarapuult telefonil 5341 5285.

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Nööbist kinni

Kes tohib Hiiumaa vallavalitsuses kasutada kütusekaarti? Kas osavallavanematel on kütusekaart? Kas varasemalt (enne Aivar Viidiku juhtumit – R.V) on täheldatud kaartide väärkasutamist? Kuidas on...

Uudised

Neli aastat pole vald ohtlike jäätmete kogumisringi tellinud ja nüüdne osutas, kui suur vajadus tegelikult sellise teenuse järgi on, sest autod said enne täis,...

Persoon

Kärdla linna haljastuse eest hoolitsevad Mai Sinilaid ja Sirje Voitka lähevad lausa hoogu, kui hakata arutama teemal, mis teeb Kärdlast Kärdla või milline on...