Connect with us

Uudised

Rapla püstitas rekordi

Martin Paasoja viskas 11 ja Kristjan Voolaid 10 punkti, kui AVIS Rapla alistas Balti liigas Atõrau Barsõ tulemusega 87:61.
Sellega püstitas Rapla korvpalliklubi rekordi, jäädes hooaja algusest kuni jõulupuhkuseni kodusaalis võitmatuks. Vähemalt viimase kümne aasta jooksul ei ole seda ükski Eesti klubi suutnud.
Paasoja ütles mängujärgselt, et kõik võidud on olnud loogilised ning mingit eneseületamist nende taga ei ole. “Kontrollisime kogu kohtumist, suuresti füüsilise vormi pealt, vabadelt kohtadelt tabasime,” võttis hooaja vältel Rapla põhimehena esinenud Paasoja viimase mängu kokku. Tema sõnul ootab mängijaid nüüd väikene puhkus ja siis hakkab töö jälle hooga pihta.
Korvpalli meistriliigas teenis Rapla viis ja Balti liigas neli võitu kodusaalis, lisaks üks karikamängust. Kokku seega kümme järjestikust võitu koduhallis.
Sel sajandil on nii kodu­liigas kui rahvusvahelises sarjas hooaja esimeses pooles kodusaalis kaotuseta jäänud vaid Tallinna A. Le Coq, kel see õnnestus 2002. aastal. Huvitav on fakt, et nimetatud meeskonda juhendas praegune Rapla peatreener Aivar Kuusmaa.
Hergo Tasuja

Veel lugemist:

Persoon

Kärdla linna haljastuse eest hoolitsevad Mai Sinilaid ja Sirje Voitka lähevad lausa hoogu, kui hakata arutama teemal, mis teeb Kärdlast Kärdla või milline on...

Fotogalerii

Hiiumaa motoklubi Insula Deserta tegi laupäeval reisi Heltermaale, kus kasiti Ranna-Ellaks kutsutavat kuju. Lisaks külastasid motomehed üheskoos ka Hiiumaa maakauplusi. Fotod Eike Meresmaa

Arvamus

Kui President Alar Karis 11. oktoobril 2021. aastal ametisse astus, ütles ta oma kõnes: „Minu üheks ideaaliks on tark rahvas.“ Seda kuuldes tundsin, et...