Jälgi meid

UUDISED

Edgar Liiber sai kutse koondisesse

Kadi Kiiver
Kergejõustikuklubi Hiiker treeneri Toivo Pruuli õpilane Edgar Liiber sai oma esimese Eesti koondise kutse ja osales 12. märtsil Balti A-klassi talvisel maavõistlusel Lätis Kuldigas. Liiber tõukas Kuldigas korraliku tulemuse, – 15,14 meetrit – mis andis tubli viienda koha.
Kokku võisteldi Kuldigas 11 alal, igal alal kaks sportlast. Eraldi peeti noormeeste ja neidude ning võistkondlikku arvestust. Kokkuvõttes tegid Eesti noormehed väga hea tulemuse, jäädes esikoha võtnud Leedu esindusest maha vaid 2 punktiga. Eesti neidudel kahjuks nii hästi ei läinud ning koju naasti võistkondliku kolmanda kohaga.
Eesti koondis komplekteeriti veebruaris toimunud kergejõustiku A- ja B-klassi Eesti meistrivõistluste tulemuste põhjal. Edgar Liiber tõukas seal kuuli 15,19 m ja teenis pronksi.

KRISTI LINKOV
Hiiumaa spordikool

Veel lugemist:

UUDISED

8. augustil esimest korda toimuva mälestusvõistluse stardinimekirjast leiab mitu Eesti meistrit. Mälestusvõistluse peakorraldaja, Hiiumaa kergejõustikuklubi Hiiker ja Hiiumaa spordikooli treeneri Häli-Herta Haavapuu sõnul on...

UUDISED

Hiiumaa esivõistlused kergejõustikus peeti 9. augustil Kärdla staadionil – osalejaid võinuks rohkem olla, aga tulemused olid head. Hiiumaa spordikorüfee Lembit Sauer hindas, et konkurentsile...