Jälgi meid

UUDISED

Tiit Reisidega võiks rännata kasvõi kuule

Tiit Randmaa sai tähistada oma ettevõtte 30. aastapäeva.
Kolm kümnendit tegutsenud Tiit Reisidega saab teha nii huvireisi Hiiumaal, vaadata hülgeid või minna lennukiga kaugematesse kantidesse.

Pika tegutsemise järel naljatleb Tiit Reiside asutaja ja tegevjuht Tiit Randmaa, et järgmine reis on kuule või siis sinna, kuhu bussiga sõita saab.
Tiit Reisid said alguse, nagu paljud teisedki toona alustanud ettevõtmised, soomlaste kaudu. Tiit Randmaa on erialalt tööõpetuse ja füüsika õpetaja, kes läks Tallinnas tööle automajandi juhatajaks. Seal tekkisid sidemed soomlastega, kes tõid Eestisse ühe kasutatud bussi.
„Põhimõtteliselt kinkisid soomlased bussi ja ütlesid, et hakka sõitma!“, meenutab Randmaa.
50-kohaline Scania buss remonditi ära ja sõideti veel üle miljoni kilomeetri.
Selle bussiga sõideti lahti uks Euroopasse: esmalt Viljandisse, siis tulid Holland ja Pariis. Aasta oli 1991, firmat veel polnudki. Tiit Reisid loodi 13. septembril 1993.

Veel lugemist:

GALERIID

Kas Sina tead, mis seened on piltidel? Hiiu Leht käis täna metsas koos Karin Poolaga, kes korjas seeni homme Hiidlaste sügislaadal toimuva seenenäituse jaoks...

SISUTURUNDUS

Auto kingitusena on üldiselt suur asi olenemata pere jõukusest. Autoga kingitakse suur vastutustunne ning tihti on see oluline etapp täiskasvanud elu alustamisel.

SPORT

Hiiumaa 63. karikavõistlus toimus möödunud nädalavahetusel Ristna-Kalana metsades ja korraldas Hiiumaa Orienteerujate Klubi.

PERSOON

Emmaste ja Käina vahel sõites võib üsna tihti kokku sattuda jooksjaga. Kui just ei ole karm pakane. Esmalt hakkab juba kaugelt silma paistma jooksurütmis...