Avatud toidutööstuste nädalal kutsub Hiiumaa Köök ja Pagar vaatama oma Kärdlas Heltermaa maanteel asuvaid tootmisruume. Ekskursioonid algavad esmaspäeval, 27. mail kell 11, kell 13 ja kell 15.
“Näitame ja räägime, mis on meie toodete saladused, miks need maitsevad just nii ning kes neid igapäevaselt meisterdavad,” selgitas ettevõtte turundusspetsialist Arno Kuusk.
Ekskursioonist saab osa võtta vaid eelregistreerides veebilehel www.eestitoit.ee Kohtade arv ekskursioonile on piiratud.
Veel lugemist:
Uudised
Hiiumaa osavallad müüvad maha vara, mida endal vaja pole. Pakkumisel on nii kortereid, laoruume, elamumaad ja tootmismaad kui ka maatulundusmaad. Eelmisel aastal korraldas Hiiumaa...
Arvamus
Viimase (19.04) Hiiu Lehe juhtkiri tõi välja, et kohaliku omavalitsuse volikogu valimiseni on jäänud poolteist aastat ning näha on, et soovitakse kaaklema hakata. Tagamaa...
Uudised
Kärdla muusikakooli õpilane Arabella Mürk (13) tõi Küprosel korraldatud 6. rahvusvaheliselt muusikaolümpiaadilt pronksdiplomi. Rahvusvaheline muusikaolümpiaad peeti Küprose kuurortlinnas Ayia Napa ning kestis see kolm...
Uudised
Vabaühendustele jagatava projektitoetuse esimeses voorus jäi tühjade pihkudega enam kui kaks kolmandikku toetuse küsijaist, mida on rohkem kui mullu kahe taotlusvooru peale kokku. Hindamiskomisjon...