Kärdla burksipakkujate ritta lisandus veel üks söögikoht – Jetoili tankla hoovis saab nüüdsest nii autot tankida, pesta kui keha kinnitada.
Kunagise Muku Tare ruumides avati kiirtoidukoht Iiu Bangalo. Söögikohta, mis on kujunemas Hiiumaa Vorst ja Grill tehasepoeks, peab OÜ Pilderi ja ettevõtte omanik Ivo Lõppe ütles, et teab hea burksi saladust ning eelkäijate vigu korrata ei kavatse. Valikus on Bangalo burger veisepihviga, mis on saanud ja jäänud müügihitiks avamispäevast peale. Lihtn BurX kanapihviga kogub samuti austajaid juurde nagu ka vrapp kanaga.
Lõppe lubas nädalapakkumisteks nuputada ka uusi ja huvitavaid burgeriretsepte.
“Burksid, friikad ja smuutid on noortekeskuse rahva seas rohkem hinnas,” selgitas Lõppe kõrvalasuva noortekeskuse seltskonna valikuid. Smuutid suristatakse kokku külmutatud marjadest ja õunamahlast.
Nii nagu enamikus kiirtoidukohtades, tulevad ka Iiu Bangalo pihvid külmutatuna mandrilt. Jahihooajal on aga plaanis hakata kasutama kohalikku ulukiliha.
Praed valmivad veisepihvi või Hiiumaa lihaveise poolsuitsu grillvorstiga, mis seni on Bangalo köögis ainsaks hiiumaiseks tooraineks. Lisandiks pakutakse salatit, kauboikartuleid, bataadi- või klassikalisi friikaid.
“Lõuna paiku on kundedeks tööinimesed, aga õhtuti tullakse rohkem perega sööma,” ütles Lõppe klientuuri kohta. Oktoobrist on tal plaanis Iiu Bangalo menüüsse panna rohkem kaubamärgi Hiiumaa Vorst ja Grill tooteid ning neid ka kaasaostmiseks pakkuda.
