Connect with us

Juhtkiri

Pildista sünnipäevalast!

Seoses Kärdla linna 75. sünnipäevaga kutsub Hiiu Leht üles kõiki Kärdla elanikke ja külalisi pildistama homsel tähtpäeval, 1. mail Kärdla linnas juubelimeeleolu.
Juubelimeeleolu võiksid piltidel edasi anda nii ümbritsevad inimesed kui ka nähtused, miks mitte isegi loodus või hooned.
See ei ole fotovõistlus, vaid ajalooline hetke, millest meil on au paluda sind osa saama. Nii tahab Hiiu Leht kaasa aidata ajaloolise päeva jäädvustamisel!
Pole oluline, kus sa pildistamise hetkel viibid – kas koduaias askeldades, sõpradel külas või hoopis linnas jalutades. Tee sellest pilt!
Kui soovid, võid pildistamise ka ette valmistada ja läbi mõelda, mida sel tähtsal päeval Kärdla linna ajaloo tarvis jäädvustada. Mõtle, et kui sellest ettevõtmisest valmiks aastate pärast näitus ja sind palutakse uuesti teha samas paigas pilt, siis mida sooviksid seal sellest päevast näha.
Juubelipilte võib teha ainult 1. mail. Igalt autorilt oodatakse hiljemalt 10. maiks kuni kolme fotot digitaalselt meilile harda.roosna@hiiuleht.ee või paberkandjal Hiiu Lehe toimetuse postkasti, fotodele tuleks kindlasti lisada autor ja pildil kujutatu lühike kirjeldus. Seega, haarake mobiiltelefonid, kompakt- või peegelkaamerad ja asuge aktiivselt pildistama! Kõnekamad fotod ilmuvad Hiiu Lehes!

30. aprill 2013

Veel lugemist:

Fotogalerii

Hiiumaa motoklubi Insula Deserta tegi laupäeval reisi Heltermaale, kus kasiti Ranna-Ellaks kutsutavat kuju. Lisaks külastasid motomehed üheskoos ka Hiiumaa maakauplusi. Fotod Eike Meresmaa

Digileht

Hiiu Leht 7.mail Luige baar tegi taas uksed lahti Ranna-Ella küüriti puhtaks Eakate peol 80 osalist Kergejõustiku ajalugu saab raamatuk Joonas Kiisler asus jahtklubi...

Uudised

Eelmisel nädalal alustas politsei kriminaalmenetlust juhtumis, kus Emmaste osavallas ähvardas 34-aastane mees teist meest tervisekahjustuse tekitamisega. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.  „Nädala jooksul tegeles...

Uudised

Esmaspäeval algas õppus Kevadtorm, mis  toimub 17. maini peamiselt Pärnumaal, Läänemaal, Saaremaal, Hiiumaal ning Viljandimaal Mulgi vallas. Samas on vahetult õppuse eel, selle ajal...