Connect with us

Uudised

Liikluskorraldus Heltermaa-Rohuküla liinil nädala lõpuni

Merevee tase püsib ennustuste kohaselt madal nädala lõpuni, häirides laevaliiklust Heltermaa ja Rukkirahu kanalites. Vedaja OÜ Väinamere Liinid teatel toimib Heltermaa-Rohuküla laevaliin regulaarselt, kuid sõiduplaanis on muudatused ja kõiki väljumisi ei toimu.

  Seni, kui parvlaev Regula sõita ei saa, on Muhumaa esimene väljumine hommikuti Heltermaalt kella 6.30 asemel kell 5, välja arvatud pühapäeviti.

Reedel jäävad ära reisid kell 16.30 ja 20.30 Rohukülast ning kell 18.30 ja 22.30 Heltermaalt. Vajadusel teeb Muhumaa hilisõhtul veel ka lisaringi.

Laupäeva hommikul algab liiklus kell 5 Heltermaalt. Laupäeva õhtul toimub täiendav ring Rohukülast kell 20.30 ja Heltermaalt 22.30, ära jääb reis kell 20.30 Heltermaalt.

Pühapäeval peaks arvestama ühe laeva graafikuga, mille kohaselt toimuvad reisid Heltermaalt kell 8.30, 12.30, 16.30, 20.30 ja Rohukülast kell 10.30, 14.30, 18.30, 22.30.  

Regula alustab reise, kui veetase on taas tõusnud stabiilselt üle miinus 55cm. Muhumaa on suutnud kõik soovijad seni üle vedada, neljapäeva hilisõhtul tehti täiendavad reisid Heltermaalt kell 24.00 ja Rohukülast kell 1.40, et tuua üle ka viimased veokid, mis Rohukülas ootasid.

Väinamere Liinid palub jälgida infot www.tuulelaevad.ee liikuvalt inforibalt, teated edastatakse ka raadiojaamadele ja uudisteportaalidele.

 

Veel lugemist:

Uudised

“Lõpuks ometi“, “Ma olen seda päeva unes näinud“, “Mu päev oli korda läinud, kui uudist kuulsin“ – just sellised emotsioonid valdasid Luige Baari avamispeole...

Uudised

Esmaspäeval algas õppus Kevadtorm, mis  toimub 17. maini peamiselt Pärnumaal, Läänemaal, Saaremaal, Hiiumaal ning Viljandimaal Mulgi vallas. Samas on vahetult õppuse eel, selle ajal...

Uudised

Iga-aastane Teeme Ära talgupäevast osavõtt jäi sel aastal küll tagasihoidlikuks, kuid asja ette läks osaliste sõnul ikkagi.  Ametlikult pandi 15 talgukohas kirja 167 talgulist,...

Digileht

Hiiu Leht 7.mail Luige baar tegi taas uksed lahti Ranna-Ella küüriti puhtaks Eakate peol 80 osalist Kergejõustiku ajalugu saab raamatuk Joonas Kiisler asus jahtklubi...