Avatud toidutööstuste nädalal kutsub Hiiumaa Köök ja Pagar vaatama oma Kärdlas Heltermaa maanteel asuvaid tootmisruume. Ekskursioonid algavad esmaspäeval, 27. mail kell 11, kell 13 ja kell 15.
“Näitame ja räägime, mis on meie toodete saladused, miks need maitsevad just nii ning kes neid igapäevaselt meisterdavad,” selgitas ettevõtte turundusspetsialist Arno Kuusk.
Ekskursioonist saab osa võtta vaid eelregistreerides veebilehel www.eestitoit.ee Kohtade arv ekskursioonile on piiratud.
Veel lugemist:
Nööbist kinni
Kes tohib Hiiumaa vallavalitsuses kasutada kütusekaarti? Kas osavallavanematel on kütusekaart? Kas varasemalt (enne Aivar Viidiku juhtumit – R.V) on täheldatud kaartide väärkasutamist? Kuidas on...
Uudised
Neli aastat pole vald ohtlike jäätmete kogumisringi tellinud ja nüüdne osutas, kui suur vajadus tegelikult sellise teenuse järgi on, sest autod said enne täis,...
Persoon
Kärdla linna haljastuse eest hoolitsevad Mai Sinilaid ja Sirje Voitka lähevad lausa hoogu, kui hakata arutama teemal, mis teeb Kärdlast Kärdla või milline on...
Digileht
Hiiu Leht 03. aprillil Eiffeli eelkäija sai 150 Ohtlike jäätmete ringil jäi ruumist puudu Kas osavallavanemal peaks olema kütusekaart? Kaks naist loovad Kärdlas ilu...