Connect with us

Uudised

Jõuluks saab auto puhtaks pesta ka Käinas

Kui varem said Hiiumaal autosid pesta vaid Kärdlas, siis nüüd avaneb see võimalus ka Käina lähistel Nõmmekülas.
OÜ Best Holding avas oma autoremonditöökoja hoovis mündipesula, mis on Hiiumaal juba teine omataoline. Kuigi reklaame ja juhendeid veel väljas ei ole, on kõik soovijad juba enne jõulu­pühi oodatud autosid puhtaks pesema.
Ettevõtte juhatuse liige Priit Post rääkis, et mündipesula on üks osa auto­remonditöökoja tehnikapargi kaasajastamisest sel aastal: “Oleme Leader programmi toetusega ostnud balansipingi, kliimaseadme hooldusaparaadi ja nüüd siis valmis aasta lõpuks pesula.”
Post tõi välja, et Käina autopesulas saab lisaks müntidega arveldamisele tööpäeviti ja tööajal tasuda ka arve või pangakaardiga: “Kui inimene tuleb sel ajal, et töökoda on avatud, saab ta kontoris maksta näiteks panga­kaardiga ja meie anname vastu žetoonid.”
Veel ütles Post, et ette helistades on võimalik tööpäeva sees kokku leppida autopesu nii, et seda teeb töökoja töötaja. Ise pesta saab autot ööpäeva- ja aastaringselt ning iga ilmaga. Posti hinnangul peaks väiksema sõiduauto puhtaks saama 5 minuti ja umbes 3 euroga.
Kui esmapilgul tundub huvilisele, et pesula asub aiaga piiratud alas ja tuled ei põle, tasub ligi minna igal ajal, autot pesta saab ka nädalavahetustel ja pühade ajal. Energia kokkuhoiuks on pesulal liikumisanduritega valgustid ja auto ei jää ka pimedal ajal pesemata.
Mündipesulas on viis režiimi, alustades eelloputusest, lõpetades kuum­vahatamisega. Sinna vahele jääb ka võimalus kasutada harjapesuvalikut, mida eriti paljud mündipesulad ei paku. Suveks on planeeritud ka pigipesu ja lisateenuseid on ettevõttel plaanis veelgi arendada.
Hiiumaa esimene mündipesula avati Kärdlas Jetoili tanklas selle aasta algul. Auto käsipesu saab ka H&K Rent töökojast Valli tänaval.

Veel lugemist:

Fotogalerii

Hiiumaa motoklubi Insula Deserta tegi laupäeval reisi Heltermaale, kus kasiti Ranna-Ellaks kutsutavat kuju. Lisaks külastasid motomehed üheskoos ka Hiiumaa maakauplusi. Fotod Eike Meresmaa

Digileht

Hiiu Leht 7.mail Luige baar tegi taas uksed lahti Ranna-Ella küüriti puhtaks Eakate peol 80 osalist Kergejõustiku ajalugu saab raamatuk Joonas Kiisler asus jahtklubi...

Uudised

“Lõpuks ometi“, “Ma olen seda päeva unes näinud“, “Mu päev oli korda läinud, kui uudist kuulsin“ – just sellised emotsioonid valdasid Luige Baari avamispeole...

Uudised

Eelmisel nädalal alustas politsei kriminaalmenetlust juhtumis, kus Emmaste osavallas ähvardas 34-aastane mees teist meest tervisekahjustuse tekitamisega. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.  „Nädala jooksul tegeles...