Connect with us

Uudised

Maarika Matt–Marina Väljas esinesid edukalt liigatennises

Kristi Linkov
Mitmeid võistlusi edukalt koos mänginud paar Maarika Matt–Marina Väljas otsustas oma oskusi veelgi proovile panna ja siseneda Eesti tenniseliidu (ETL) korraldatavasse SEB liigatennisesse paarismängus.
Selleks, et otsast alustada, anti end oma esimesel suuremal võistlusel üles tugevuselt kolmandas liigas. 27. oktoobri etapile registreerunud 12 paari vahel “läks loosi” karikas.
Meie naised läksid esimeses mängus vastamisi paariga Laura Märtson–Kirke Saar, kes alistati tulemusega 6:3 4:6 10:2. Järgmiseks vastaseks tuli esimese asetuse tõttu avavoorus mänguvabad Thea Orrav–Kati Voolas, kellest saadi jagu 6:4 6:4. Poolfinaal Riin Liplik–Anu Kerdi vastu lõppes samuti hiidlaste võiduga 5:7 6:2 10:3. Finaalis kohtuti esimesest ringist alustanud paariga Ülle Hollo–Selene Volt. Olles võitnud esimese seti 7:5, kaotasid Maarika ja Marina teise 4:6. Ka otsustavas kiires lõppmängus jäid peale liigatennises kogenenumad mängijad Hollo–Volt punktidega 12:10. Meie paarile aga tuli oma esimeselt võistluselt liiga­tennises tubli hõbedane koht!
Selle hooaja viimane kolmanda liiga paarismängu võistlus toimub 25.novembril Tallinnas, kus Maarikat ja Marinat uuesti mängimas näha saab.
Matt on osalenud sel hooajal juba korra ka ETL korraldatud võistlusel naiste kolmanda liiga üksikmängus, kus ta 27 naise seast mängis end 16 hulka.
Naiste paarismängu teises liigas hoiab aga kolmandat kohta samuti Hiiumaa tennise­klubi liige ja kasvandik Liisi Käär, kes viimasel turniiril mängis koos samuti hiidlastele tuttava tennisisti, Anete Tammeveskiga.
ETLi korraldatud võistlustel on startinud juba ka Argo Vasar. Ta alustas 20.–21.oktoobril meeste neljanda liiga üksikmängus, võites 32 osalejaga turniiri. See andis tõuke minna mängima kolmandasse liigasse.

Kristi Linkov,
Tiiu Masing
Hiiumaa tenniseklubi

Veel lugemist:

Uudised

Hiiumaa karu on taas liikvel ja jäi eile õhtul Sigala külas Jörgen Novitski kaamera ette. Videot jagas naabrimees Jaanus Marrandi.

Uudised

Kõrgessaares 30. aprillil avatava käsitöökaupluse avanud neli naist tahavad enda sõnul poe avamisega järgi uurida, kas Viskoosa on ikka nii arenev koht nagu väidetakse. ...

Digileht

Hiiu Leht 26. aprillil Neli naist avavad Viskoosas poe Osa Käina ajaloost sai kaante vahele Kevadist ürdikuningat tuleb tikutulega otsida Maarjakask astub kadakale kannule...

Uudised

Kolmapäeval  Kõpu poolsaare põhjaküljes Palli – Mägipe piirkonnas ja lõunaküljel Kaleste kandis tuvastatud rannikureostuse eemaldamiseks korraldab Hiiumaa vald talgud. Vabatahtlikud on oodatud appi reedel,...