Connect with us

Uudised

Luguse võrkpalliturniir osalejaterohke

Roberta Mikk
23. juunil toimus muude spordivõistluste seas Luguse võrkpalliturniir, mis selles külas kuuendat korda läbi viidi. Osalemas oli kaheksa võistkonda – nii palju on neid jaaniturniiril ainult korra varem mänginud.
Üks võistluse korraldajatest Kersti Golub rääkis, et tase oli väga ühtlane ja osales ka mitmeid uusi pallureid. “Oli väga vahva ja üllatusterohke turniir!” rõõmustas Golub ja lisas: “Peab tunnistama, et nii ühtlaselt häid võistkondi ei ole veel ühelgi aastal meil mängimas käinud!”
Teiste seas käis muruplatsil võrkpalli meistriliiga mängija Markus Uuskari, kes seekord oli väljas peretiimiga ja teenis teise koha. Võidu võttis tiim Luguse, kuhu kuulusid Janet Lige, Lotte Teemets, Kersti Golub, Teet Teemets, Silver Laidro, Kaius Põtter ja Peeter Luik.
Võistkonnas Matse mängisid Markus Uuskari kõrval Martin Uuskari, Tõnis Villmäe, Janis Kolosovskis, Merle Uuskari, Mirjam Uuskari, Hardi Uuskari, Ebe Reier ja Jana Uuskari.
Kolmanda koha võttis võistkond Lotto-Triinud ehk Mari Vahtra, Talis Vähejaus, Erkki Kallas, Miljard Liik, Karel Lumi, Jaana Üksik.
Golub, kel Luguse tiimiga võit koju õnnestus jätta, tunnustas Käina osavalda, kes oli sel aastal AS Dale kõrval suureks toetajaks, mistõttu korraldustiimi töö murevabamalt kulges. Tulemus oli palliplatsil näha – energia kulus õigesse kohta.

Hergo Tasuja

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Nööbist kinni

Kes tohib Hiiumaa vallavalitsuses kasutada kütusekaarti? Kas osavallavanematel on kütusekaart? Kas varasemalt (enne Aivar Viidiku juhtumit – R.V) on täheldatud kaartide väärkasutamist? Kuidas on...

Uudised

Neli aastat pole vald ohtlike jäätmete kogumisringi tellinud ja nüüdne osutas, kui suur vajadus tegelikult sellise teenuse järgi on, sest autod said enne täis,...

Digileht

Hiiu Leht 03. aprillil Eiffeli eelkäija sai 150 Ohtlike jäätmete ringil jäi ruumist puudu Kas osavallavanemal peaks olema kütusekaart? Kaks naist loovad Kärdlas ilu...