Connect with us

Uudised

Raamatukogu loovmeeskonnad

Hiiu valla raamatukogu osaleb sügisest rahvusvahelises projektis CreaTeams in Library. Projekti rahastab Nordplus Adult programm ja osaleb 11 partnerit Taanist, Islandilt, Rootsist, Soomest, Lätist, Leedust ja Eestist. Projekti eesmärgiks on luua hea koostöövõrgustik Põhja- ja Baltimaade raamatukogude vahel. Selleks viiakse aasta jooksul läbi mitmeid ühiseid projekte.
Meie raamatukogu initsieeris projekti “Tuletorn – kohalikud kirjanikud kui kogukonna liidrid“ (“Lighthouse – local writers as community leaders“). Soovisime esile tuua uusi tulijaid, kes on avaldanud oma esmateose 21. sajandil. Nii saime kokku üheksa hiiumaist kirjutajat, kes on alates 2000. aastast raamatuid avaldanud.
Rahvusvaheline koostöö annab uusi ideid, mida raamatukogudes teha; annab uusi tuttavaid, arendab koostöövõimekust ja keeleoskust.
Pilleriin Altermann
Hiiu valla raamatukogu
arendusspetsialists

Veel lugemist:

Uudised

Emmastes reedel toimunud aasta ema tunnustusüritusel pälvis tiitli nelja lapse ema Ülle Vaga. Naise esitasid kandidaadiks tema kolleegid Hiiumaa sotsiaalkeskusest. Kandidaadi iseloomustuses ütlesid nad,...

Arvamus

Hiiu Leht korraldab Kärdla kultuurikeskuses valimisdebati reedel, 10. mail kell 17.00-18.30. Debatt on jälgitav ka otseülekandena. Osalevad Marina Kaljurand (SDE), Hanno Pevkur (RE), Jaak...