Connect with us

Tervis

Suvevolle kuues hooaeg algab

MTÜ Hiiumaa Võrkpall
Viis aastat on toimunud samaaegselt rannavolleväljakutel üle Eesti Credit24 rahvaliiga Suvevolle. Nii ka Kärdla rannas.
Selleks, et suvevollel osaleda, tuleb ainult kohale tulla ega pea isegi kuuluma ühtegi võistkonda, sest tiimid moodustatakse alati enne iga turniiri kohapeal.

Esimesel etapil võistkonnad loositakse, järgnevatel aga on mängijad saanud vastavalt eelmisel etapil saavutatud tulemustele reitingu, mille alusel võistkonnad komplekteeritakse.
Reitinguarvestust peetakse naiste ja meeste arvestuses eraldi. Nii on garanteeritud iga kord uus ja veel toredam võistkond. Sama reitingu alusel võib minna mängima ükskõik millisesse teise Eestimaa piirkonda.
Seitse järjestikust volleteisipäeva algavad 7. juunil kell 18 Kärdla rannavolleplatsidel. Lisaks Kärdlale saab mängida veel Põltsamaal, Jõhvis, Põlvas, Paides, Pirital, Mustamäel, Taeblas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Võrus, Viljandis, Otepääl, Tõrvas, Kohilas ja Kloogarannas. Mängima pääsevad kõik, kes on vähemalt 14aastased. Kehtivad saalivõrkpalli reeglid, mis on kohandatud välitingimustele ning võistkonnas on vastavalt osalejate arvule kas kolm või neli mängijat. Lisateavet saab alati kohapealt.
Autasustatakse iga etapi esikolmikusse jõudnuid ning hooaja kokkuvõttes parima reitinguga mängijaid. Eelmisel aastal sai naistest Kärdlas kõrgeima reitingu Marge Vähter, kes seitsme etapiga kogus 82 punkti. Teine oli sama punktide arvuga hiidlane Mirje Roasto, kelle koduväljakuks oli Tartu. Naisi osales kokku 463.
Meeste arvestuses oli Kärdlas edukaim 76 punktiga Joosep Stomma, mis Eesti reitingutabelis andis  talle 862 osalenud mehe seas tubli 13. koha.
Kärdla etappe korraldavad Ülari Kaibald ja Marge Vähter. Mängude läbiviimist toetavad lisaks Hiiumaa spordikoolile ka Hiiumaa spordiliit ja Eesti kultuurkapitali Hiiumaa ekspertgrupp.
Väljakuid korrastasid Hiiumaa spordikool, OÜ Hiiu Teed ja treener Ülari Kaibald.

Veel lugemist:

Persoon

Kärdla linna haljastuse eest hoolitsevad Mai Sinilaid ja Sirje Voitka lähevad lausa hoogu, kui hakata arutama teemal, mis teeb Kärdlast Kärdla või milline on...

Fotogalerii

Hiiumaa motoklubi Insula Deserta tegi laupäeval reisi Heltermaale, kus kasiti Ranna-Ellaks kutsutavat kuju. Lisaks külastasid motomehed üheskoos ka Hiiumaa maakauplusi. Fotod Eike Meresmaa

Arvamus

Kui President Alar Karis 11. oktoobril 2021. aastal ametisse astus, ütles ta oma kõnes: „Minu üheks ideaaliks on tark rahvas.“ Seda kuuldes tundsin, et...

Teema

Kõige lihtsam ja harjumuspärasem oleks seda lugu alustada nii: iga Euroopa Liidu eelarvesse makstud euro eest on Eesti Vabariik vastu saanud kolm-neli eurot.  Ja...