Connect with us

Uudised

Jalgpalli rahvaliiga võitjad teada

Enam kui kolm kuud väldanud jalgpalli rahvaliiga alagrupiturniir jõudis lõpule. Naistest kaitses eelmise hooaja esikohta Valgu, meestest oli parim Hiiu Kalur.
Naiste rahvaliiga hooaeg oli meeldivalt tasavägine. Kolme naiskonna turniiril mängiti kaks ringi ehk kodus-võõrsil süsteemis. Kokku kuus mängu. Võit vormistati alati minimaalse eduga.
Kaotuseta läbis turniiri Valgu naiskond, kes mängib nüüd karikasüsteemis mänge Mandri-Eesti parimatega. Muuseas, naistel oligi kolm alagruppi. Hiiumaa ja kaks viieliikmelist ülejäänud Eestist.
Mehi osales seitse võistkonda. Võrdselt 31 punkti kogusid tosina vooruga Hiiu Kalur ja JK Luige. Kuna omavahel mängiti korra viiki ja korra võitis Kalur, kuulus esikoht neile.
Ära tasub märkida, et eelmisel kahel aastal turniiri võitnud Valgu meeskonnas (naistel on lubatud meeste liigas mängida) mängiv treener Jaanika Küttim ühines sel aastal Kaluriga.
Kolmas oli 24 punktiga Kõpu Dynamo.
Järgnesid Emmaste FC, Tubala Tuulikud, Kärdla Lõvid ja Kärdla LM 99.
Kahjuks anti hooaja jooksul ka loobumisvõite ja kolm mängu jäi mängimata. Seega mängiti meeste turniiril 32 kohtumist, mida jälgis kokku pea tuhat silmapaari. Parimatel puhkudel meelitas koduvõistkond kohale üle poolesaja toetaja. See ületab ka Kärdla Linnameeskonna tavapärast publikuhulka.
HERGO TASUJA

Veel lugemist:

Uudised

Politsei-ja piirivalveametile tehtud teate kohaselt on tänaseks endine Kärdla osavallavanem Aivar Viidik kahe viimase kuu jooksul kasutanud kahel korral isikliku auto tankimiseks kütusekaarti, mis...

Uudised

Paar kuud kestnud remonditööde järel on Kõpu suvepood avamiseks valmis. Coop Hiiumaa juhataja Kaja Antons ütles, et kauplus plaanitakse avada kolmapäeval, 22. mail. Müüjatena...

Uudised

Hiiumaal on üle nädala püsinud paigal eriti haruldased linnud kaugelt Kanadast – kaks väikest lumehane (Anser rossii), kes seltsivad rändel olevate hanede ja lagledega....

Uudised

Kärdlas peetud Lääne-Eesti provintsiteatrite festivalil said üheteist trupi seas laureaadiks ka Salme Vallateater ja Taritu Tubateater. Hiidlaste endi Naaditeater tõi Kärdla kultuurikeskusesse ka täismaja...