Jälgi meid

UUDISED

TUNNUSTUS | Breveri hariduspreemia pälvis Eila Tõnisson

Emmaste Põhikoolis õpetajate päeva aktusel tunnustati Eila Tõnissoni Breveri nimelise hariduspreemiaga. Preemia saamiseks esitas Tõnissoni Emmaste koolipere.

Eila Tõnisson. | Tiina Koit

Oleme uhked, et Emmaste lapsed on saanud õpetust Eila Tõnissoni juhendamisel! Eila panus haridusellu on mõõdetav mitte paari aasta ja mõne särava projektiga, vaid ta on tõepoolest juba üle paarikümne aasta siin aktiivselt tegutsenud ja õpilastega koos suurepäraseid tulemusi saavutanud,” kirjutas Emmaste Põhikooli direktor Anneli Sadam esitluskirjas kogu koolipere nimel.

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

POLITSEI

Esmaspäeval sai politsei teate, et Kärdlas Heltermaa maanteel kaupluse juures liigub ringi kirvega mees.

NÖÖBIST KINNI

Pühapäeval jäi viimasest praamist Heltermaal maha seitse autot. Paljudele tuli see üllatusena, sest TS Laevade retoorikast on jäänud kõlama lubadus, et kõik soovijad viiakse...

UUDISED

Esmaspäeval ja teisipäeval Hiiumaal viibinud USA suursaadik George Kent külastas muuhulgas Hiiumaa haiglat, Lauka kooli, Vaemla villavabrikut ja Suuremõisa lossi.

UUDISED

Kaks aastat kasutusloata toiminud Käina kardiraja tegevuse peatas vald peale transpordiametilt saadud teadet, et üks kart sõitis rajalt välja ja üle maantee.