Jälgi meid

TEEMA

PIIRANG PEAL | Hiiumaa Gümnaasium piiras rebaste ristimist

Septembri keskel peetud Hiiumaa Gümnaasiumi rebaste ristimine lõppes õpilaste poolt kooliga tehtud kokkulepete murdmise ja autoõnnetusega.

Hiiumaa Gümnaasiumi rebaste ristimine 2024. | Mari-Leen Mänd

Paar nädalat tagasi saatis politsei välja lakoonilise teate: Eelmisel neljapäeval, 19. septembri õhtul kella 21.30 ajal sattus politseipatrull peale Hiiessaare teel toimunud liiklusõnnetusele, kus 18aastase mehe juhitud sõiduauto Ford Mondeo oli teelt välja sõitnud. Sõidukis viibis õnnetuse hetkel lisaks juhile veel kaks kaasreisijat, kuid õnnetuses keegi vigastada ei saanud. Sõiduauto juht oli kaine ja omab vastava kategooria juhtimisõigust.“

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

SISUTURUNDUS

Selveri Hiiumaa poebuss sõidab alates oktoobrist uue graafiku alusel.

UUDISED

Keskkonnaagentuuri ilmavaatluste osakonna juhtivspetsialisti Külli Loodla sõnul oli september Hiiumaal tavapärasest tunduvalt soojem. Pikaajalisest keskmisest veidi jahedam oli vaid kuu algus ja kuu lõpp.

UUDISED

Esmaspäeval külastas Eesti parim bowlingumängija Kert Truus Hiiumaa Elamuskeskuse Tuuletorni bowlingusaali, kus ta viis läbi erilise bowlingukoolituse kõigile huvilistele.

JUHTKIRI

Kui hiidlased andsid kogu Eestile kodukohvikute idee, siis kümme aastat tagasi sai Tartust tuule tiibadesse kaasava eelarve mõte. Nüüd kasutatakse seda ühel või teisel...