Jälgi meid

UUDISED

KOHTUPROTSESS | Prokurör nõuab Leedole reaalset vanglakaristust

Lääne ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Kaido Tuulemäe nõudis teisipäeval Pärnu maakohtus Saaremaa Laevakompanii tühjakskantimises süüdistatavale Saaremaa ärimehele Vjatšeslav Leedole karistuseks kolmeaastast reaalset vangistust, kirjutab Postimees.

Vjatšeslav Leedo. | Rauno Volmar / Delfi

Saaremaa Laevakompanii oli aastaid seotud ka Heltermaa-Rohuküla liini teenindamisega.

Prokuröri sõnul oli kuritegude toimepanemisel kandev roll ka Saaremaa Laevakompanii juhatuse liikmel Tõnis Rihvkil, kuna kõik kohtus arutlusel olevad tehingud viis ellu Rihvk, sõltumata sellest, millises faasis ta tegevustesse kaasati. Rihvkile taotleb prokurör samuti kolmeaastast vangistust.

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

SPORT

Nii kohalike kui naabersadamate purjetajate seas populaarne Sõru regatt on paljudel kalendris hooaja lõpetamisena, peale mida sõidetakse koju, pakitakse paadid ja jäädakse uut hooaega...

UUDISED

Internetti kasutab 92,9% Eesti leibkondadest, sotsiaalmeedia on järjest populaarsem. Hiiumaa on internetikasutuses pigem pingereas tagapool.

UUDISED

Suur oli tänahommikuste lennureisijate üllatus, kui Kärdlast startinud lennuk ei keeranud nina mitte Tallinna vaid Kuressaare poole.