Jälgi meid

UUDISED

FOTOLUGU | Suuremõisas said kokku vana ja uus

Eelmisel nädalavahetusel peetud Suuremõisa Lossipäevadel tõime kunagisse roosasse salongi ehk peasaali muusikat, teatrit ja naeru ning lood kunagistest mõisaelanikest. Tagapargis kõlas funky muusika, samal ajal, kui ümber lossi patseeris paare ja peresid lopsakates barokkkostüümides. Miks mitte?

Lexsoul Dancemachine | Argo Nurs

Eelmisel nädalavahetusel peetud  Suuremõisa Lossipäevadel tõime kunagisse roosasse salongi ehk peasaali muusikat, teatrit ja naeru ning lood kunagistest mõisaelanikest. Tagapargis kõlas funky muusika, samal ajal, kui ümber lossi patseeris paare ja peresid lopsakates barokkkostüümides. Miks mitte?

Veel lugemist:

SISUTURUNDUS

Auto kingitusena on üldiselt suur asi olenemata pere jõukusest. Autoga kingitakse suur vastutustunne ning tihti on see oluline etapp täiskasvanud elu alustamisel.

SPORT

Hiiumaa 63. karikavõistlus toimus möödunud nädalavahetusel Ristna-Kalana metsades ja korraldas Hiiumaa Orienteerujate Klubi.

PERSOON

Emmaste ja Käina vahel sõites võib üsna tihti kokku sattuda jooksjaga. Kui just ei ole karm pakane. Esmalt hakkab juba kaugelt silma paistma jooksurütmis...

ARVAMUS

Sügis on käes. Lause, mis ei taha üle mo sõrmede, huulte tulla.