Jälgi meid

UUDISED

Registreeritud töötuse määr madalaim Hiiumaal 

Töötukassa foto.
Töötukassa andmetel kasvas juulis töötuse määr Eestis 7,6 protsendini. Juulikuu lõpus oli töötuna registreeritud 50 857 inimest, mis moodustab 16aastasest kuni pensioniealisest tööjõust 7,6 protsenti, töötute arv kasvas kuuvõrdluses 0,2 protsendipunkti võrra.

Uusi töötuid registreeriti juulis 7581, kuu varem aga 8199 ning aasta varem ehk 2022. aasta juulis 7645, selgub töötukassa statistikast.

Veel lugemist:

UUDISED

Hiiumaa valla 2024. aasta mittetulundusliku tegevuse projektitoetuste sügisvoorus eraldati toetus mitmetele kohalikele algatustele.

REPORTAAŽ

Vananaistesuvel on mitmeid eeliseid muude aastaaegade ees: meri soojendab õhku ja vastupidi, aga mis kõige tähtsam – metsad on seeni ja marju täis. Pealegi...

UUDISED

Regulaarsete kontrollide käigus ei ole Hiiumaa relvaomanike seas politsei hinnangul märkimisväärseid relvaseaduse rikkumisi tuvastatud ega väärteomenetlusi alustatud.

UUDISED

Eesti metsades leidub mürgiseeni, mis võivad sarnaneda söögiseentega, mistõttu tuleb olla ettevaatlik ja meeles pidada mürgistusinfoliini numbrit 16662. Hiiumaalt pole tänavu veel seenemürgistuse juhtumitest...