Connect with us

Uudised

Viis jaoskonna­komisjoni asuvad endistes kohtades

Valimisjaoskond nr 1 on ka seekord Kärdlas.

Eelmisel neljapäeval toimunud erakorra­lisel istungil moodustas vallavolikogu Hiiumaa valla jaoskonnakomisjonid ja määras liikmed 5. märtsi riigikogu valimisteks, hääletamisruumide asukohad on endised. Vallasekretäri ette­panekul moodustatakse viis jaoskonna­komisjoni.
Valimisjaoskonna nr 1 esimees on Külli Vallimäe-Tuberg, hääletamis­ruum asub kõigil eelhääletamise päevadel ja valimispäeval Kärdla Kultuurikeskuses Rookopli tn 18.
Valimisjaoskonna nr 2 esimees on Leelo Sarapuu, hääletamisruum asub teisel ja esimesel päeval enne valimispäeva ning valimispäeval Kõrgessaare Raamatu­kogus Tööstuse tee 16a.
Valimisjaoskonna nr 3 esimees on Maili Uibo, hääletamisruum asub kõigil eelhääletamise päevadel ja valimispäeval Käina osavalla valitsuses Hiiu mnt 28.
Valimisjaoskonna nr 4 esimees on Katrin Paat, hääletamisruum asub teisel ja esimesel päeval enne valimispäeva ning valimispäeval Palade põhikooli ruumides.
Valimisjaoskonna nr 5 esimees on Heli Üksik, hääletamisruum asub teisel ja esimesel päeval enne valimispäeva ning valimispäeval Emmaste osavalla valitsuse ruumides.

Veel lugemist: