Connect with us

Uudised

Vutihooaeg lõppes võiduga

Jalgpallihooajale pandi pühapäeval korralik punkt, kui Kärdla Linnameeskond alistas Viljandi jalgpalli­klubi (JK) Tulevik II koduväljakul 2:1.
Teise liiga hooaja viimast mängu hoidis peakohtunikuna ohjes jalgpalliliidu president Aivar Pohlak. Etteruttavalt võib öelda, et tavapärast penaltit seekord hiidlaste vastu ei määratud. Samas mõjutas Pohlak siiski mängu käiku.
Esimese poolaja keskel teenis Teet Kaasik kohtunikuga mittenõustumise eest kollase kaardi. See küttis aga noormehe üles ja järgmise rünnaku lahendamise võttis ta enda peale. Tulemuseks tugev pealelöök, mis väravavahile püüdmatult võrku lendas – tulemus 1:0 Kärdlale.
Teisel poolajal mäng võrdsustus ja mulkidelgi oli võimalusi, millest üks realiseeriti. Aga Heimar Haviku resultatiivne kontrarünnak tähendas, et 2:1 võiduga teenisid hiidlased tabelisse kolm punkti juurde.
Pohlak, kes enne avavilet hoiatas, et lubab jõulist mängu, andis poolajal Kärdla treeneritele õpetussõnu. “Trennides tuleks rohkem kehamängu praktiseerida, see on mängu normaalne osa,” oli  juhiste põhisõnum.
Samas tunnustas ta pärast mängu Linnameeskonda, et seisu võrdsustumise järel “tekkis hasart ning noored mehed võitlesid hingega”.
Samas ei muutnud kolm teenitud punkti turniiritabelis midagi. Kärdla LM lõpetas teise liiga 14 punktiga 14. kohal. Puhtalt statistikat vaadates võttis kehv resultatiivsus – 35 väravat 26 mänguga – võimaluse kõrgemale kohale, aga saadud kogemuste najal võib uueks hooajaks kõrgemaid eesmärke seada küll.

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Ahto ilmajutud

Selle nädala ilmategijaks on kõrgrõhkkonnad. Ilm on küllaltki soe ja enamasti näeb ka päikest. Mereäärsel rannikul aga on jaheda merevee tõttu veel küllaltki jahe....

Taskuhääling

Köikide Jüttude kümnendas osas käis külas Hiidlaste Koostöökogu juht ja kalur Ilmi Aksli.

Digileht

Hiiu Leht 30. aprillil Naaditeater tõi täismaja ja teenis tunnustuse Vald tegi Aivar Viidiku peale kuriteoteate Karu ilmus välja 30 km eemal Kassaris maandusid...