Jälgi meid
Restoranide nädal top banner 17.-24.10.24

UUDISED

Mereõppusel osales 11 alust

Rohuküla lähistel toimunud õppusel harjutati kriisi­olukorra lahendamist juhul kui kaks laeva kokku põrkavad. Koos parvlaev Tiiuga osales õppusel kokku 11 alust. Õppuse stsenaariumi kohaselt juhtus õnnetus, kui kokku põrkasid lõbusõidualus ja Hiiumaa liinil seilav parvlaev Tiiu. Lõbusõidulaev läks põhja ja selle reisijad tuli päästa veest. Kokkupõrke tagajärjel said viga ka parvlaeval olnud inimesed.
Õppuse kõige keerulisem osa oli kannatanute transport parvlaevalt päästelaevale, sest selleks pidid alused olema kõrvuti, vahendas “Aktuaalne kaamera”.
Haapsalu politseijaoskonna politseinik ja õppuse juht Kiur Klippberg nimetas õppuse suurimaks probleemiks evakuatsiooni. Tema sõnul seisab ees õppuse tulemuste täpsem analüüs, aga esmamulje põhjal jäi ta rahule.

Veel lugemist:

UUDISED

Kuivastu ja Virtsu vahel viiendat aastat opereeriv parvlaev Piret on reise tehes läbinud üle 244 000 km ehk teeb tinglikult seitsmendat ringi ümber Maa....

UUDISED

Käes on jõulukuu ning aastaring hakkab täis saama ka Hiiumaa kaitseliitlastel. Töid ja tegemisi on olnud üksjagu. Julgeolekuolukord meie piirkonnas ei ole aastaga paranenud,...