Jälgi meid

UUDISED

KONTSERT | “Löimed loome, löngad koome”

Kärdla Koolis toimub 13. aprillil kell 15.00 kontsert “Löimed loome, löngad koome”
Tegemist on sõpruskontserdiga, kus kohtuvad Tallinna Püha Johannese Kooli mudilaskoor ning Kärdla Kooli Mudilaskoor ning lastekoor.
Kontsert on eriline ka seetõttu, et kontserdil kõlavad 2025 aasta laulupeo MUK liigilaulud Mari Amor “Esä taivan”, kus lapsed laulavad võru keeles ning Piret Rips- Laulu ja Leelo Tungla tekstile kirjutatud laul “Siin ta on see, minu kodu”
Lastel on võimalus juba harjutada tulevase laulupeo dirigentide käe all. Ilona Muhel on sündinud ja kasvanud Hiiumaal, kuid tänaseks elab Tallinnas. Raili on Hiiumaal elanud tänaseks 17 aastat.
Laulupeo “Iseoma” kogu repertuaar kõlab 5. mail toimuval esitlus kontserdil Estonia kontserdisaalis, kuhu sõidab ka esinema Kärdla Kooli mudilaskoor.
Kõik on väga oodatud lastele kaasa elama ja neid kuulama Kärdla Kooli Rahnu, laupäeval kell 15.00

 

Veel lugemist:

SUVI

Kui tuli ettepanek kirjutada kalast, siis olin dilemma ees, kas ahven või haug. Nagu Vestmanni ja Piibelehega, kord üks peal, siis jälle teine. Mõlemad...

GALERIID

Kassari klassika öökontsertil esinenud Art Trio jätkas selleaastaste kontserdite sarja.

KUIDAS MA SIIA SATTUSIN?

Kakskümmend aastat tagasi istus värskelt Maaülikooli lõpetanud keskkonnakaitsja Tuuli Tammla Tartus raamatukogus ja lappas maakonnalehti, lootuses tööd leida. „Nii võib rääkida maakonnalehtede tähtsusest,“ naerab...

HOBI

Järgmisel aastal 60. juubelit tähistava Folkboot-tüüpi jahiga on seilanud nii olümpiamedalist kui ka Hiiumaa noored purjetajad, kes eelmisel nädalal läbisid Muhu Väina regati.