Jälgi meid
Glögikohvikud kuni 6.12

ELU

Mesilased panid kunstnikke nägema inimese ja toidu kõige otsesemat seost

Foto: Piret Eesmaa. Vasakult: Aga, Mia, Tüüne ja Ann Mirjam Kordoni kasvuhoones. Värskelt avanenud kunstiresidentuur Kordon Lab: toit ja energia tegeleb inimeste ja toidu vaheliste suhetega ning toob tähelepanu keskmesse Hiiumaa maitsed.
Neli rahvusvahelist kunstnikku hakkavad Kärdlas Kordoni kunstiresidentuuris looma kunsti metsikutest õunapuudest, kala suitsutamisest, hallitusest ja hapendamisest.

Äsja alanud kunstiresidentuuri Kordon Lab keskmes on toit ja hiiumaised maitsed. Selleks hakkavad endises piirivalvekordoni kollases majas Hausma rannas elama ja looma neli kunstnikku Mehhikost, Poolast, Leedust ja Eestist. Projekti kureerivad Ann-Mirjam Vaikla ja Rasmus Jenssen.

Veel lugemist:

KUIDAS MA SIIA SATTUSIN?

Karola Lotta Kiisel on Eesti kunstiakadeemia graafika diplomiga noorsootöötaja, kes ütleb, et noortega töötades pole ta päevagi tundnud nagu käiks tööl.

GALERIID

6. detsembril toimus üle Hiiumaa glögikohvikute päev, kus pakuti kõike alates kalasupist kuni õunakoogini ning tegevust jagus nii suurtele kui väikestele.

SPORT

Mitmekordne petanki Eesti meister ja ala eestvedaja Margus Berkmann avas Viimsis uue petanki sisehalli, mis taastab pärast Harku halli lammutamist võimaluse tegeleda spordialaga ka...

UUDISED

Hiiumaa naiskodukaitsjate üleskutse, kududa saarelt pärit ajateenijatele jõuluks soojad sokid, leidis üllatavalt sooja vastuvõtu. Üks, kes tõi sõdurpoistele saatmiseks korraga koguni 40 paari sokke,...