Connect with us

Nööbist kinni

Nööbist kinni

Kas politsei on saanud teate mehest, kes ühel õhtul ründas Kärdlas jalutavat naist selja tagant kattes käega ta suu? On see üksik teade või on selliseid signaale tulnud rohkem? Milline see mees välja nägi? Kas peaksime inimesi hoiatama, et nad oleks ettevaatlikud?
Vastab Kärdla politseijaoskonna juht Aare Allik: “Politsei on sündmusest teadlik ja politsei tegeleb võimaliku süüdlase tuvastamisega. Kuna töö juhtumi asjaolude kallal on pooleli, siis menetluse huvides me rohkem seda hetkel täpsustada ei saa.
Hetkel on politseile teadaolevalt tegemist ainukese juhtumiga. Kui kellelgi on selle konkreetse sündmuse või muude võimalike analoogsete juhtumite osas informatsiooni, siis tuleks kohe pöörduda politseisse.
Kindlasti soovitame inimestel olla alati ettevaatlikud, igal pool ja igal ajal. Kas antud sündmuse põhjal saab järeldada, et kohalikud inimesed peaksid oma igapäevatoimetustes midagi teisiti tegema, on vara öelda, sest asjaolud on selgitamisel. Kahtlemata on tegemist kahetsusväärse juhtumiga ja me suhtume selle lahendamisse täie tõsidusega.”

Veel lugemist:

Uudised

Hiiumaa karu on taas liikvel ja jäi eile õhtul Sigala külas Jörgen Novitski kaamera ette. Videot jagas naabrimees Jaanus Marrandi.

Uudised

Kõrgessaares 30. aprillil avatava käsitöökaupluse avanud neli naist tahavad enda sõnul poe avamisega järgi uurida, kas Viskoosa on ikka nii arenev koht nagu väidetakse. ...

Digileht

Hiiu Leht 26. aprillil Neli naist avavad Viskoosas poe Osa Käina ajaloost sai kaante vahele Kevadist ürdikuningat tuleb tikutulega otsida Maarjakask astub kadakale kannule...

Uudised

Kolmapäeval  Kõpu poolsaare põhjaküljes Palli – Mägipe piirkonnas ja lõunaküljel Kaleste kandis tuvastatud rannikureostuse eemaldamiseks korraldab Hiiumaa vald talgud. Vabatahtlikud on oodatud appi reedel,...