Jälgi meid

NÖÖBIST KINNI

NÖÖBIST KINNI | Mis plahvatas?

Reedel kella poole ühe paiku päeval oli Hiiumaal Kõpu poolsaarel kuulda kaht väga kõva plahvatust.

NATO õhuturbemissiooni hävituslennukid viisid läbi tuvastuslennu. | Eesti Kaitsevägi

Üks Kalana küla elanik kirjeldas neid kui kaht järjestikust paarislööki: tu-tuhh ja siis veel korra tu-tuhh ja üks kaitseliitlane olevat kommenteerinud, et on ainult polügoonil vahel nii suuri kõmakaid kuulnud. Inimesed muretsesid, helistasid ja kirjutasid ja tundsid huvi, mis paugud need olid?

Eesti Õhuväe teavitusspetsialist Siim Verner Teder: Reedel, 6. septembril viisid NATO õhuturbemissiooni hävituslennukid läbi tuvastuslennu, kontrollimaks Eesti õhuruumi läheduses toimuvat lennutegevust. Sellest tingituna oli Lääne-Eestis ja saarte kohal näha hävituslennukeid ning kuulda tavapärasest rohkem müra.

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

SPORT

Nii kohalike kui naabersadamate purjetajate seas populaarne Sõru regatt on paljudel kalendris hooaja lõpetamisena, peale mida sõidetakse koju, pakitakse paadid ja jäädakse uut hooaega...

UUDISED

Internetti kasutab 92,9% Eesti leibkondadest, sotsiaalmeedia on järjest populaarsem. Hiiumaa on internetikasutuses pigem pingereas tagapool.

UUDISED

Suur oli tänahommikuste lennureisijate üllatus, kui Kärdlast startinud lennuk ei keeranud nina mitte Tallinna vaid Kuressaare poole.