Jälgi meid

JUHTKIRI

JUHTKIRI | Olümpiat oodates

Tänavune suvi on eriti sportlik. Nii harrastajatele merel ja maal kui ka tugitoolisportlastele, kes praegu jalgpalli Euroopa meistrivõistluste pärast ekraanide ette naelutatud on. See, ja eelnenud kergejõustiku, ujumise ja vehklemise EMid, mis tõid kolm kulda 8 päeva jooksul, on aga alles soojendus kolme nädala pärast algavale Pariisi suveolümpiale, kuhu jõuab seegi kord hiidlase jalg.

Maris Hellrand. | Patrik Tamm

Pean tunnistama, et ma ise suurem asi tugitoolispordi entusiast ei ole ja tippsporti aastakümneid ümbritsenud skandaalid, olgu see doping või korruptsioon, selle vastu ka püsivat ja suurt vaimustust ei tekita. Aga kui endal on mõne tippsportlasega isiklik side, siis elan kirglikult kaasa.

Veel lugemist:

GALERIID

Laupäeval toimunud Kuri Sügislaat tõi kokku hulgaliselt külastajaid.

TERVIS

Juba 2018. aastal esitles Tervise Arengu Instituut (TAI) uuringu, millest selgub, et 26 protsenti esimese klassi lastest on ülekaalulised ja iga kümnes laps rasvunud....

UUDISED

Kunstihuvilisele üsna ootamatult avati esmaspäeval Kärdla Kultuurimaja galeriis noore kunstniku, Anna Kõuhkna maalinäitus.

LOODUS

Sügis on viljade valmimise ja lehelangemise aeg. Natuke nukker on see hääbumine. Ja lindude ränne tekitab hinge lahkumise ärevust, ka mingi osa endast tahaks...