Jälgi meid

UUDISED

NELJAS KOHT SAARELE | Kodutütred võistlesid „Ernakesel”

Kodutütarde võimed pandi „Ernakesel“ proovile 65-kilomeetrise jalgsimatkaga, mis kestis 36 järjestikust tundi.

Kodutütred võistlesid „Ernakesel” | Markus Sein

Selleaastane „Ernake“ toimus Lääne-Virumaal, alguskohaga Rakvere Spordikeskuses ja finišiga Võsu ranna parklas. Võistlusmatka eesmärgiks on kontrollida võistkondade võimet täita Kodutütarde järgukatsetel põhinevaid ülesandeid, testida füüsilist vastupidavust ning arendada noorte meeskonnatöö oskusi. Võistkondadel tuleb jalgsi ja varjatult liikudes täita etteantud ülesandeid nagu takistusraja läbimine, luureraporti koostamine, loogika-, tähelepanu- ja üllatusülesanded.

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

UUDISED

Transpordiamet rajab Hausma ujumiskoha juurde ajutise teeäärse parkla, et suplema tulijad Kärdla politseimaja väravaesist ei ummistaks. 

ARVAMUS

Eelmisel nädalal saatis president Alar Karis Riigikogusse tagasi automaksu seaduse. Põhjenduseks tõi ta asjaolu, et see ei ole vastavuses põhiseadusega, kuna selle sätted rikuvad...

UUDISED

Teisipäeval kogunenud Reformierakonna juhatus arvas Hiiumaa piirkonna ettepanekul erakonnast välja Aivar Viidiku, kinnitas peaministrikandidaat Kristen Michal. 

TERVIS

Peale pikka ja pimedat talve on päikselised Hiiumaa rannad tõeline magnet nii kohalikele kui suvehiidlastele ja külalistele. Päike teeb inimesed rõõmsaks ja aitab toota...