Jälgi meid

SUVI

UITAJA | Rattaga Tahkunat avastamas

Heltermaalt Ristna kaudu Sarve poole või vastupidi kulgevat matkarada pole Hiiumaal vaja kellelegi tutvustada. Kuigi RMK ise ütleb, et seda rada on mõistlik käia jalgsi, siis vähemalt Tahkuna kandis on osad rajad ka maastikurattale üsna hästi läbitavad. 

Tegelikult ei pea Tahkunas rattaga sõitmiseks kaugeltki mitte märgistatud radadest kinni hoidma, sest sealsetes metsades on risti-rästi radu, mis võivad pea üsna sassi ajada ja kui GPS seadet kaasas pole, võid ennast avastada ühel hetkel näiteks lõhkamisplatsi veeres või hoopis kesk mustikavarsi või kanarbikuvälju, kust läbi viib ainult kitsas rada. 

Veel lugemist:

UUDISED

Võidupühal peeti Pühalepa kirikus maha pidulik tseremoonia, kus Tõnu Otsason andis kirikusse hoiule sinimustvalge lipu, mis võeti kasutusele Pühalepa valla taasasutamisel 1991. aastal.

UUDISED

Kodutütarde võimed pandi „Ernakesel“ proovile 65-kilomeetrise jalgsimatkaga, mis kestis 36 järjestikust tundi.

AHTO ILMAJUTUD

Jaanipühade aegu tuli taevast vaid mõni tilk vihma – üldjoontes oli ilm kuiv, kuid mõneti pilvine ja see-eest soe. Lähemate päevade ilm saab olema...

KUIDAS MA SIIA SATTUSIN?

Luidjal asuva söögikoha Meite Möte peremees ja kokk Riho Reidma ütleb, et Hiiumaal on justkui teine riik. Isegi õhk on teistmoodi.