Jälgi meid

SUVI

TUULEHAUG | Suvi tuulekala tuules

Tuulekala, nokakala, tuulenõel, tuulehaug…eks heal lapsel ole ikka mitu nime. Alles ta ju jõudis. Ja juba on käes see hetk, kus armsale lugejale meenutada, et käes on tagumine aeg, et tuulehaug ette võtta. Siin kõlabki viimane kutse kõikidele köögikunstnikele ja kalaaustajatele: kui praegu tuulekalast midagi ei tee, siis võib kahetsusväärselt juhtuda, et tema aeg saab otsa ja tuleb jääda kannatamatult uut aastat ootama.

Üksluisust pelgama ei pea, sest tuulekala valmistamiseks on pea lõputult võimalusi – alates kuivatamisest ja marineerimisest kuni praadimise ja suitsutamiseni. Ja kindlasti on ka igal perel lisaks veel omad viisid-nipid, kuidas tuulehaug roogades särama panna. Eriti osatakse teda hinnata ja vääriliselt kohelda just saartel. 

Veel lugemist:

POLITSEI

Suvel, mil Hiiumaal on palju külalisi, suureneb kihutajate arv. Endiselt leiavad aset ka praamile kiirustamised. Pühapäeval, 7. juulil kella 17.05 ajal mõõtis politsei Heltermaa-Kärdla-Luidja...

UUDISED

3. juulil müüdi enampakkumisel kaks endise Ristna ilmajaama kinnistut Kalana külas, mis seni kuulusid Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsile. Tehingud peaks toimuma 30 päeva jooksul. 

UUDISED

Rahvasuu ütleb, et päev on korda läinud, kui saad teada või õpid midagi uut. Laupäeval tähistati Kassari haridusseltsi eestvedamisel Laisma tammi ehitamise 160. aastapäeva....

GALERIID

Laupäeval, 6. juulil sai publik Viscosa Kultuuritehase laval näha ansamblit Kosmikud.