Jälgi meid
Stihl reklaam 5.12-12.12

ELU

Restoranide nädal märgib talve möödumist

Pilt on illustreeriv. Stiilinäide Rannapaargu möödunud suvisest menüüst.
Kümme päeva kestev Hiiumaa Restoranide Nädal pakub kevadiselt värskeid erimenüüsid seitsmes restoranis.

Hiiumaa turismiklastri juht Kristel Üksvärav loodab, et nädalast, mis ühtib kevadise koolivaheajaga, saab Hiiumaa toidukohtadele, kes on talve vapralt üle elanud, üks hea energiasüst. “Tõesti, müts maha nende kõigi ees, sest eks me teame ju kõik, kui rasked võivad Hiiumaa talved söögikohtadele olla,” lausus ta, viidates klientide vähesusele ja sellele, kuidas tõenäoliselt on nad pidanud tegevusele talvel peale maksma. Nõiaringis, kus klientide vähesus sunnib talveks uksi sulgema ning kohtade sulgemine viib klientide arvu veelgi madalamale, on Üksvärava sõnul tõeliselt tänu väärt kõik, kes talve trotsinud. 

Veel lugemist:

ARVAMUS

Hiiu Leht avaldab siinkohal Kärdlasse kultuurikeskuse rajamisega seotud Rookopli 18 ja Tiigi 3 detailplaneeringute vastuväite kaaskirja, mille esitas Tiigi 4 elanik Priit Haavapuu, öeldes,...

ARVAMUS

Sõidan sageli mandri vahet, tihti tuleb Tallinna tänavail laveerida. Ühel novembripäeval pealinna aukude ja kulunud punaste kastirattaradade vahel tuli Hiiumaalt kõne: tuiskab! 

KUIDAS MA SIIA SATTUSIN?

Karola Lotta Kiisel on Eesti kunstiakadeemia graafika diplomiga noorsootöötaja, kes ütleb, et noortega töötades pole ta päevagi tundnud nagu käiks tööl.

GALERIID

6. detsembril toimus üle Hiiumaa glögikohvikute päev, kus pakuti kõike alates kalasupist kuni õunakoogini ning tegevust jagus nii suurtele kui väikestele.