Jälgi meid
Hiiumaa kultuuriselts kuni 13.12

UUDISED

SALAPÄRANE RETRIIDIKESKUS | Michelin-kokk Peeter Pihel jätkab karjääri Õngul

Järgmisel aastal Õngul avatava Eha retriidikeskuse toidupoolt ja aeda tuleb juhtima Peeter Pihel, kes enda sõnul igatseb ise rohkem taas pliidi taga toimetada ja aias tööd teha.

Põline saarlane Peeter Pihel kodusaarel töötanud ei ole. Muhu saarele järgneb nüüd Hiiumaa. | Foto: Eha Media

Saarlasest kokk, kes viimase tööna töötas viie aastaga üles Fotografiska restorani, näeb Hiiumaale tulekus tagasipöördumist aegadesse, kui ta töötas Rootsis kahe Michelini tärniga pärjatud Fävikeni restoranis. 

Veel lugemist:

ARVAMUS

Hiiu Leht avaldab siinkohal Kärdlasse kultuurikeskuse rajamisega seotud Rookopli 18 ja Tiigi 3 detailplaneeringute vastuväite kaaskirja, mille esitas Tiigi 4 elanik Priit Haavapuu, öeldes,...

ARVAMUS

Sõidan sageli mandri vahet, tihti tuleb Tallinna tänavail laveerida. Ühel novembripäeval pealinna aukude ja kulunud punaste kastirattaradade vahel tuli Hiiumaalt kõne: tuiskab! 

KUIDAS MA SIIA SATTUSIN?

Karola Lotta Kiisel on Eesti kunstiakadeemia graafika diplomiga noorsootöötaja, kes ütleb, et noortega töötades pole ta päevagi tundnud nagu käiks tööl.

GALERIID

6. detsembril toimus üle Hiiumaa glögikohvikute päev, kus pakuti kõike alates kalasupist kuni õunakoogini ning tegevust jagus nii suurtele kui väikestele.