Jälgi meid

UUDISED

Kõrgessaare rattasõidul väntas 101 ratturit

Kaunis kevadpäev ja jõukohased võistlusdistantsid tõid reedel, 24. mail Kõrgessaare Rattasõidule rohkelt osalejaid.
Lastesõitudes võistles 46 ja põhisõidus Kõrgessaare–Luidja–Kõrgessaare tuli starti 55 ratturit. Kokku seega 101 jalgratturit.
Võistlusdistantside parimateks oli meestest Jaanus Nõmmisto ajaga 27.26, naistest Ülle Paasoja ajaga 35.00, noormeestest Robin Pruul ajaga 33.27 ja neidudest Kaisa Tee ajaga 45.05.
Kõigi vanuseklasside parimad said medalid ja auhinnad, lisaks loositi välja hulganisti loosiauhindu, kus oli võimalus võita ka neil, kes võistlusrajal kiiremate hulka ei mahtunud. Kõrgessaare Rattasõidu puhul on tegemist rahvaspordi­üritusega, kus tasub osaleda koos perega, sest jõukohaseid võistlusradu on igale eale.
Rattasõitu toetasid Kultuurkapitali Hiiumaa ekspertgrupp, Kõrgessaare vallavalitsus projektitoetusena, Viskoosa spordiklubi ja Kõrgessaare Vaba Aja keskus. Rattasõidu korraldustoimkonda kuulusid: Aave Kark, Kairi Zolotova, Katrin Laan, Maria Valk, Aiver Kark ja Valdis Kark. “Hea on tõdeda, et rahule jäid spordisündmusega nii osalejad ja seetõttu loomulikult ka korraldajad,” ütles Viskoosa SK eestvedaja Artur Valk.

Veel lugemist:

UUDISED

Õel ja vennal Kutseritel oli plaan, et Kõrgessaare rattasõidu üldvõidu võtab Indra Kutser, aga nende plaanidesse sekkus Robin Pruul. “Ma ise ei tahtnudki täna...