Connect with us

Uudised

Karask ja porgandi-astelpaju­kreem Eesti parima toiduaine konkursil

Tänavu osales Eesti parima toiduaine konkursil 17 Eesti väikeettevõtet, kes viisid hinnata 32 toodet. Hiiumaad esindasid HTÜ Tootmine odrajahukarask ja porgandi-astelpajukreem.
“Tänavu on meil eriti hea meel selle üle, et piirkondlikul konkursil osaleb pea kolmandiku võrra rohkem tooteid kui eelmisel aastal,” kommenteeris Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
Žürii hindas tooteid teisipäeval, 12. märtsil Tartu kutsehariduskeskuses.
Konkursi parimad piirkondlike väikeettevõtjate tooted selgitati neljas kategoorias: Lõuna-Eesti väikeettevõtete parima toiduaine tiitlile kandideerib viis, Põhja-Eestis kuus, Virumaal kolm ja Lääne-Eestis tervelt üheksa toodet.
Konkursivõitjad kuulutatakse välja koos Eesti parim toiduaine 2013 konkursi üldvõitjatega aprilli lõpus toimuval Eesti toiduainetööstuse aastakonverentsil.

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Nööbist kinni

Kes tohib Hiiumaa vallavalitsuses kasutada kütusekaarti? Kas osavallavanematel on kütusekaart? Kas varasemalt (enne Aivar Viidiku juhtumit – R.V) on täheldatud kaartide väärkasutamist? Kuidas on...

Uudised

Neli aastat pole vald ohtlike jäätmete kogumisringi tellinud ja nüüdne osutas, kui suur vajadus tegelikult sellise teenuse järgi on, sest autod said enne täis,...

Persoon

Kärdla linna haljastuse eest hoolitsevad Mai Sinilaid ja Sirje Voitka lähevad lausa hoogu, kui hakata arutama teemal, mis teeb Kärdlast Kärdla või milline on...