Connect with us

Uudised

Paasoja koondisest väljas

Basket.ee
Eesti meeste korvpallikoondis alustab käesoleval nädalal 2021. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarja. Vahetult enne mänge täpsustus koondise nimekiri.
Esialgsest 16nimelisest koosseisust jäävad esimestes valikmängudes kõrvale Martin Paasoja ja Saimon Sutt.
Peatreener Jukka Tojala sõnul võtsid treenerid otsuse vastu raske südamega, kuid kaalutletult. “Korraks mõtlesime, et võtame kõik kuusteist mängijat kaasa, aga kuna koos treenimiseks on väga vähe aega, jõudsime otsusele, et väiksema tuumikuga on parem. Konkreetset põhjust pole, meil on praeguses koosseisus iga positsiooni mängijaid piisavalt,” selgitas Tojala.
Paasoja ütles, et otsus oli tema jaoks üllatav, kuna ta oleks soovinud koondise eest mängida ning usub, et on sellele vastaval tasemel. “Samas ma võin ette kujutada, miks treenerid sellise otsuse tegid,” ütles 27aastane mängumees.
Käesolevaks hooajaks sõlmis Paasoja lepingu Kalev/Cramo meeskonnaga. Tiimi eest on ta Eesti-Läti ühisliigas platsile jooksnud 17 kohtumisel. keskmiselt 15 minutiks, mille jooksul on tema saagiks 8,2 punkti ja 2,5 resultatiivset söötu.
Samas VTB-liigas on viskav tagamängija mänguminuteid kogunud vaid kaheksas mängus ja sel aastal ainult ühes. Keskmiselt on mänguaega jagunud 7 minutit, saagiks 3,5 punkti mängus.
“Ma kindlasti ei kahetse Kalev/Cramosse tulekut, kuna olen saanud terve hooaja väga kvaliteetses treeningkeskkonnas olla,” selgitas ka Rumeenias ja Kreekas mänginud Paasoja, viidates siiski, et lootis hooaja eel teenida rohkem mänguminuteid.
“Üritan enda asja võimalikult hästi teha ning lõpuks on see treenerite otsus, kas ja kui palju nad mind kasutavad,” võttis Martin Paasoja arutelu kokku.
Eile, 20. veebruari õhtul kohtus rahvuskoondis võõrsil Põhja-Makedooniaga ja pühapäeval võtame koduseinte vahel vastu kahekordse Euroopa meistri Itaalia.
HERGO TASUJA

Veel lugemist:

Uudised

Hiiumaa karu on taas liikvel ja jäi eile õhtul Sigala külas Jörgen Novitski kaamera ette. Videot jagas naabrimees Jaanus Marrandi. Karuvideo üles võtnud Jörgen...

Uudised

Kõrgessaares 30. aprillil avatava käsitöökaupluse avanud neli naist tahavad enda sõnul poe avamisega järgi uurida, kas Viskoosa on ikka nii arenev koht nagu väidetakse. ...

Digileht

Hiiu Leht 26. aprillil Neli naist avavad Viskoosas poe Osa Käina ajaloost sai kaante vahele Kevadist ürdikuningat tuleb tikutulega otsida Maarjakask astub kadakale kannule...

Juhtkiri

Mati aa kiusaja. Ta nimi äi pea üldsegid Mati olema. Ta vöib olla ka Jüri vöi Mari, Ainar vöi Aina, Mart vöi Maie.   Kiusaja...