Jälgi meid

UUDISED

Öökarnevalist veediskoni

 

Eile algas koolivaheaeg ja et õpilased ei peaks seda veetma kodus teleri ees või nutiseadmetes silmi vaevates, on Hiiumaa noortekeskustes kokku pandud tihe koolivaheaja programm.
Täna saab Pühalepa kultuuri- ja noortekeskuses oma oskused proovile panna klaasitöötoas kella 18–19ni. Muusikahuvilistele astub Käinas kell 18 aga üles Vincent Courtois Trio Prantsusmaalt. Nutihuvilistele on täna töötuba Kõrges­saare noorte­keskuses.
Kolmapäeva saab jälle Suuremõisas sisustada toreda tunnikesega, kella
18–19ni keraamika töötoas meisterdades. Tehnika­huvilistele algab Käinas kell 15 nutikas töötuba koos ozobotitega. Kõrges­saares saab osaleda talgutel.
Neljapäeval saab Käinas panna proovile oma piljardi­mänguoskused – kell 15 algab piljarditurniir. Kärdlas on nutikas neljapäev, Kõrgessaares ja Suure­mõisas aga tähistatakse halloweeni. Suuremõisa kultuuri- ja noorte­keskuses toimub juba tavaks saanud ja noorte seas alati väga oodatud halloweeni öökarneval, mis algab kell 20 ja lõppeb reede hommikul kell 9.
Koolivaheaeg kulmineerub reedel veediskoga Käina ujulas, kus plaate keerutab kella 18–20ni DJ Maier.
Rohkem infot tegevuste kohta koolivaheajal leiab Hiiumaa noortekeskuste veebilehtedelt.

Veel lugemist:

UUDISED

Kiidetud olgu halloween ja tema sümbol – naerunäoline kõrvitsalatern, käis mul neil päevil ketserlik mõte peast läbi, kui silmasin Viru keskuse Kalevi kommi­poes uhket...