Connect with us

Uudised

Kaitseväe parim sportlane on kapral Heiki Nabi

erakogu
Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras autasustas kolmapäeval kaitseväe parimaid sportlasi ja tänas nii treenereid kui ka spordi eestvedajaid kaitseväes.
Kaitseväe 2016. aasta parimaks sportlaseks valiti maadleja kapral Heiki Nabi (31), keda kaitseväe juhataja autasustas kaitseväe teeneteristiga eeskujuliku teenistuse eest.
Parima võistkonna tiitli pälvisid Rio olümpial pronksmedali võitnud sõudjad kapralid Tõnu Endrekson, Kaspar Taimsoo ja Andrei Jämsä. Tunnustati ka mitmeid teisi kaitseväe sportlasi.
Kaitseväe parim sportlane kapral Heiki Nabi ja olümpia­pronksi võitnud sõudjad teenivad kaitseväe staabi- ja sidepataljoni spordirühmas, kuhu kuulub praegu 20 tippsportlast.
Ebaõnnestunud Rio olümpia­võistluse järel vahetas Eesti parim maadleja Heiki Nabi välja treeneri, enam kui kümme aastat hiidlast juhendanud Henn Põlluste. Uueks treeneriks sai Rootsis töötanud ukrainlasest maadlustreener Igor Bugai, kellega sellest aastast algas töö Tokyo olümpia nimel.
Bugai leping kestab 2020. aastani ja ta juhendab ka Eesti teisi Kreeka-Rooma maadluse tippe – Ardo Arusaar (-98 kg) ja Eerik Aps (-85 kg).

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Taskuhääling

Köikide Jüttude kümnendas osas käis külas Hiidlaste Koostöökogu juht ja kalur Ilmi Aksli.

Ahto ilmajutud

Selle nädala ilmategijaks on kõrgrõhkkonnad. Ilm on küllaltki soe ja enamasti näeb ka päikest. Mereäärsel rannikul aga on jaheda merevee tõttu veel küllaltki jahe....

Juhtkiri

Teeme Ära talgupäev on juba nii vana asi, et keegi ei mäletagi, kuidas 16 aastat tagasi esimest korda hoogtöö korras üle maa prügi  korjati...