Connect with us

Uudised

Hommikukino alustab

Homsest alustab Hiiumaa kinoühing hommikusi filmilinastusi. MTÜ Hiiumaa Kino juhatuse liige Arno Kuusk ütles, et hommikuste seansside mõte on päris ammune. “On inimesi, kes ütlevad, et neile õhtused ajad ei sobi – pere tuleb töölt ja siis on kodus toimetamist. Samuti on üksjagu inimesi, kes ei tööta, näiteks lapsepuhkusel olijad,” selgitas Kuusk, kellele mõeldes Hommikukino tehtud sai. “Tahan võimalikult erinevaid aegu pakkuda, et kõik soovijad kinno tulla saaksid.”
Hommikukino esimene seanss algab juba kl 10. Lisaks varasele meelelahutusele saab end virgutada ka tassikese kohviga. Hommikukino pilet on euro võrra odavam kui õhtune seanss.
Veebruaris on hommikukino kavas kolmel päeval, homme linastub “Taani tüdruk”, 23. veebruaril “Jääkaru norm” ja 26. veebruaril “Klassikokkutulek”.
Kuusk selgitas, et hommikuste seansside päevad valib ta nii, et värske film jõuaks võimalikult kiiresti nii õhtuste kui hommikuste kinokülastajateni. 23. veebruari lastefilmi aeg sai sätitud selle järgi, et Kärdla kooli lastel on sel ajal koolivaheaeg ja ehk on ka pühade eelne tööpäev paljudel vaba.

Veel lugemist:

Uudised

Hiiumaa karu on taas liikvel ja jäi eile õhtul Sigala külas Jörgen Novitski kaamera ette. Videot jagas naabrimees Jaanus Marrandi.

Uudised

Kõrgessaares 30. aprillil avatava käsitöökaupluse avanud neli naist tahavad enda sõnul poe avamisega järgi uurida, kas Viskoosa on ikka nii arenev koht nagu väidetakse. ...

Digileht

Hiiu Leht 26. aprillil Neli naist avavad Viskoosas poe Osa Käina ajaloost sai kaante vahele Kevadist ürdikuningat tuleb tikutulega otsida Maarjakask astub kadakale kannule...

Uudised

Kolmapäeval  Kõpu poolsaare põhjaküljes Palli – Mägipe piirkonnas ja lõunaküljel Kaleste kandis tuvastatud rannikureostuse eemaldamiseks korraldab Hiiumaa vald talgud. Vabatahtlikud on oodatud appi reedel,...