Jälgi meid

LAIAST MAAILMAST

IDANAABER | Sõda koormab Venemaa majandust aina rohkem

Samal ajal, kui tuleb jätkuvalt ärevaid sõjauudiseid Ukrainast ja nüüd ka Iisraeli-Hamasi kokkupõrgetest, peab aga Putin Venemaad edasi juhtima.

Sõjateemalisi plakateid näeb Venemaal kõikjal. | Erakogu

Viimaseks uudiseks idanaabrite juurest on 2025. aasta riigieelarve kinnitamine. Selle kogusummaks on 41,5 triljonit rubla, mida saab dollariteks arvutada, kui kaks nulli arvu tagant maha võtta. Sellest 33% ehk 13,5 triljonit rubla on eraldatud sõja tarbeks. Mis omakorda tähendab, et Putin planeerib kulutada sõjaks 37 miljardit rubla päevas, mis praeguse kursi järgi 400 miljonit USA dollarit. 

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

PERSOON

Hinnatud koorijuht Raul Talmar, kes on korduvalt seisnud ka laulupidude dirigendipuldis, on juba seitse aastat Hiiumaal kui oma teises kodus käinud.

IN MEMORIAM

90. eluaastal suri teenekas dirigent ja muusikaõpetaja Aune Ork (28.02.1935 – 3.10.2024), Hiiumaa teeneteplaadi laureaat, Eesti naislaulu seltsi auliige.

ARVAMUS

Rand, puri, surf, kala, tuul, vetikas, merikarp, hüljes, sadam, madrus, kapten, laev… loetelu ühine nimetaja on meri. Nimekirja võib pikalt jätkata, jäägu see lugeja...

HOROSKOOP

Jäär 21. märts – 19. aprill Raha pudeneb kuidagi eriti kergesti su sõrmede vahelt. Oled ehk teinud plaane ja koostanud eelarvegi, ent nüüd saad...