Jälgi meid

AJALUGU

LEPA ANNA 130 | Naljakas inimene aitas alati kõiki

Lepa Anna, kelle 130. sünniaastapäeva eelmisel nädalal Kassaris tähistati, polnud kaasteeliste sõnul päris selline nagu teda naljalugudes näidatakse.

Lepa Anna kirjutas kuulsaks Voldemar Panso. | Hiiumaa Muuseum

Kes ei teaks lugu sellest, kuidas Lepa Anna kord rattaga Kassari poodi tulnud, pannud selle seina äärde seisma, aga see kukkunud maha. Mehed naernud, et rattal jaks otsas. Anna vastanud, et kui mees ise oleks kaks tundi ta jalge vahel olnud, oleks ta samasugune.  

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

LAPSESUU

Septembri keskel käis Hiiu Leht külas Käinas Tirtspõnni lasteaias, et rääkida lastega sügise teemadel. Sügise kohta jagasid oma mõtteid Carmen, Oskar, Maru, Lumi, Heleena,...

UUDISED

Reede hilisõhtul kui edelatorm saavutas tuulepuhangute kiiruseks 24 meetrini sekundis jäi Hiiumaal elektrita üle 1000 tarbija.

UUDISED

Reedel, 27. septembril toimusid Viinistul Eesti 9. merepäästevõistlused, kus pandi proovile kutseliste ja vabatahtlike merepäästjate oskused kriitilistes olukordades.

UUDISED

Reedel toimus Estonia parvlaeval hukkunute mälestusüritus Tahkuna tuletornis. Jutlust pidas Hüllo-Kristjan Simson ja viiulil esines Helje Ugam.