Jälgi meid

AMET

AMETILUGU | Talunik Tiiu Alas trotsib takistusi

Tiiu Alas on talunik, kes arvab, et ilma kiiksuta õiget talupidajat polegi, et osata tuleb vähemalt üheksat ametit ning alati tuleb püüda teha nii palju ja nii hästi kui parajasti võimalik.

Traktor T-25, millega sai alguse Tiiu talupidamine. | Kati Vooglaid-Kukk

Kõrgharidusega agronoomina on Tiiu Alas elu jooksul teinud nii brigadiri, karjanaise kui peaagronoomi tööd, olnud õpetajaks ja raamatupidajaks, paljude ühingute juhatuse liikmeks ning valitavate organite saadikuks. Seega – eriala on üks, aga ameteid palju. Ametitest kõige südamelähedasemaks peab ta enda sõnul talunikuks olemist, sest see on palju enamat kui töökoht”.

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

UUDISED

Regulaarsete kontrollide käigus ei ole Hiiumaa relvaomanike seas politsei hinnangul märkimisväärseid relvaseaduse rikkumisi tuvastatud ega väärteomenetlusi alustatud.

UUDISED

Eesti metsades leidub mürgiseeni, mis võivad sarnaneda söögiseentega, mistõttu tuleb olla ettevaatlik ja meeles pidada mürgistusinfoliini numbrit 16662. Hiiumaalt pole tänavu veel seenemürgistuse juhtumitest...

UUDISED

Hiiumaal tuntud loodusfotograafi Viive-Kai Rebase sõnul mõjub Hiiumaa loodus tema jaoks omamoodi tervendavalt ja seda emotsiooni tahtis ta läbi näituse ka jagada.

UUDISED

Tervisekassa andmetel on hiidlased olnud sel aastal väga usinad soolevähi sõeluuringul osalejad, tehes sellega teistele maakondadele silmad ette.